Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
A problémám a következő: volt HM erősítőm, de már nem szeretnék ilyet a jövőben használni, átálltam sztereóra. Van sok DVD-m, ami 5+1-es vagy DTS 5+1-es hangsávot tartalmaz (főleg zenei) és PCM sztereót nem. Ezeket szeretném lejátszani valahogy, minél kevesebb macerával. A PC-m 20 méter kábeltávolságra van a TV-től, a DVD játszómmal+az erősítőmmel viszont csak a sztereó hangsávos felvételeket tudom megszólaltatni. Költséghatékony megoldást keresnék, de nem találtam ki még ilyet. (Nem tudom, hogy az olcsóbb, használt DVD játszók között van-e olyan ami ezt az átalakítást eleve megoldaná?)
Jobb híján az is érdekelne és ez már a topik témája, ha lenne olyan program, ami gyorsan átkonvertálja a DVD-t valamilyen media lejátszó által kezelt formátumra (WD TV Live), a videoanyag tömörítése nélkül, de egyúttal a DD 5+1 vagy a DTS 5+1 hansgávot átkonvertálná pcm sztereóra (nem mp3-ra), és mindezt egy lépésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest