-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
geckowize #26255 üzenetére
No de "igény"-t szeretnél mérni?
Ide azért kellene egy elvárt "érték/paraméter", amihez szükséges az "igény".Valahogy nem értem mit is szeretnél vagy nagyon rosszul fogalmaztad meg a lényegét
Program számítási teljesítményét adott hardver mellett lehet mérni. Különböző sebességű processzorok alatt nyújtott teljesítményt szintén.
No de "számítási igényt" mérni? Ezt valahogy nem értem, bár bennem van a hiba ezt tudom
Mivel video kódolást említettél ott minél gyorsabb a poci annál jobb. Illetve, ha GPU kódolást támogat a szoftver, akkor az sem jön rosszul, amit proci terhelés méréssel megint nem lehet mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nem lesz Xiaomi 16
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest