Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
hidaraidon93 #72 üzenetére
Szia
Egyelőre flottul megy minden, amit ajánlott a cég, azt adja. Pillanatok alatt a számlán van a pénz (a lényeg), az app és a webes felület átlátható, 1,5%-ot von le minden fizetésből. Természetesen fizetni lehet a kártyával az üzletekben, az asszonynak is kértem egy kártyát, ami hozzá van rendelve ehhez a számlához, ugyanúgy tudja használni. PIN-kódot minden esetben kérnek vásárlásnál, gondolom ez a business kártya velejárója.
Barionhoz, simplepay-hoz hozzá van kapcsolva rendben, viszont curve-hoz nem lehetett betenni sajnos.
A terminál nekem tetszik, jól és gyorsan működik, végül megfogadtam KTU tanácsát és energiagazdálkodást bekapcsoltam, tények kibírható az az 5 másodperc újra aktiválás, igy egy töltéssel akár 2 napot is kibírhat intenzív használat mellett, most egyelőre nálam TALÁN még hármat is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest