Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz energomatt #11561 üzenetére
De sosem tudjuk már meg, hogy a te ajánlatod mi, mert inkább arra pazarlod az időd/energiád, hogy szakmai tartalom és segítségnyújtás nélküli arrogáns üzenet írj. Sokkal egyszerűbb lett volna beírnod egy márka+típus párost, aminek én már utána tudtam volna nézni. Mert ez egy szakmai topik. Aminek az a címe, hogy milyen nyomtatót vegyek... jöttem kérdezi, hogy milyet vegyek. Ha lenne összefoglaló nyilván nem kéne visszaolvasnom több száz/ezer hozzászólást, így konkrétabban tudtam volna kérdezni. De hát ez már csak ilyen, minden topikban van egy ilyen ember mint te. Zavarja ha az emberek érdeklődnek. Zárasd be a topikot és mindenki majd visszaolvas a 11ezer hozzászólásban. Részemről befejeztem. Nem vártam sült galambot... útmutatást kértem... helyette kaptam egy nagy adag semmit öntelt stílussal fűszerezve. Igazán szakmai, köszi.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz energomatt #11558 üzenetére
Sosem értettem, hogy ha ennyi energiát belefeccöltél ebbe a hsz -be, ami igazából _semmi_ építő jellegű információt nem tartalmaz, miért nem inkább egy-két típust írtál be? Amit esetleg beírtam volna a fenti keresőbe, és utána olvasok. De hagyd... már vettem egy Brother HL-1210WE -t. Nem fontos válaszolnod, köszönöm.
(#11559) Varshi: én kezdem gyanítani, hogy a Samsung M2020 az ilyen... mert bátyám win8as gépén viszonylag stabilan működik. Win10 -en meg katasztrófa. De gyaníthatóan hardveres hiba amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Üdv!
Olcsó, fekete-fehér lézernyomtatót keresek, ami teljesen kompatibilis windows 10 -el. Kis méret előny. Most egy Samsung M2020 -am van de vannak vele problémák, a nyomtató topikban akit érdekel nem rég írtam róla. Szóval ilyet nem vennék még egyszer A márkát is elkerülném ha lehet. Csak dokumentumokat és számlákat nyomtatnék róla. Jó lenne ha a gyári vagy a jó minőségű utángyártott toner olcsó lenne hozzá és könnyen beszerezhető lenne. Extra funkciók nem fontosak egyáltalán.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest