Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz Oryctolagus #17279 üzenetére
A Samsung nyomtatónál majd próbáld ki, hogy eladáskor pontosan írod a típusnevét.
A Samsung Xpress SL-M2070W köztudottan elég jó nyomtató, annak a fejlesztésnek alapjaira támaszkodtak a Brother lézernyomtatók, és talán még Xerox és HP gépeknél is lehet látni hasonlóságot (közös alkatrészeket, megoldásokat).
Ja, és az árukeresőn 286 vélemény alapján 4,6-os az értékelése, ami elég jónak számít. Magyarán keresett, eladható nyomtató (bár már vannak nála jobbak, de a megbízható lézereknek felment az ára).Attól függetlenül, hogy sikerül-e eladni a Samsungot, vagy sem, akkor se vedd meg a TS sorozatú Canont.
Ha már elgondolkodtál az Eposon EcoTankon, akkor vegyél azt, vagy a más tintatartályos nyomtatót. A Canon PIXMA G2420 50.000 Ft-ért is elfogadható vétel (10 napja még 40-ért árulták).
Az utóbbi évek során volt az Epsonnak őszi pénzvisszatérítési akciója, lehet megéri megvárni és addig keresni, hátha valamelyik másik tintatartályosat leakciózzák.
Illetve a Brother T-s sorozata ér még említést. Szintén tintatartályosak. -
DrJános
aktív tag
válasz Oryctolagus #17279 üzenetére
Helló.
A Canon PIXMA TS5150/TS5151
És semelyik olyan nyomtató nem ajánlott ahol a partonon van a nyomtató fej (8-10ml festékkel) Ezek a patronok a nyomtató árába kerülnek. Ritkán akarsz majd nyomtatni mert méreg drága a patron, ez miatt be fog száradni a fej.
Bármilyen Tankos nyomtatót érdemes venni abba fillérekért van a tinta és heti kétheti minimális nyomtatással nem fog beszáradni a nyomtató fej.
Ár értékbe a Canon G2420-at szokták ajánlani a srácok, de az te tudod, hogy milyen funkciókra van szükséged és azért mennyi felárat vagy hajlandó adni.
Én is most "szenvedek a témával"
De én is tankos nyomtatót fogok venni, pedig teljesen más úton indultam.Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
bizbera
csendes tag
válasz Oryctolagus #8302 üzenetére
Szia!
MX395-t vettem pár napja.
Hamar jelezte, kevés a tinta, ezért utánatöltöttem. Már ki is fogyott (persze a valóságban nem, csak ezt jelzi), mire a Stop gombbal reseteltem. Azt írja ki: "Fekete nem mérhető", de azért nyomtat tovább
Ez mind a feketére vonatkozik, színes nyomtatás egyenlőre nem köt le.
Itthoni pár nyomtatásra elegendő.
Faxot küldtem és fogadtam vele, tehát működik.
Így számolj ezzel a nyomtatóval.
Összességében meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 3
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest