- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Volt egy Canon IP7250-ünk, és valami csoda folytán bírta 6 évig. Tintarendszer.hu-s utángyártott patronokkal elég gazdaságosan üzemelt.
Elolvastam az összefoglalót, és megértettem, hogy ez egy kivételes alkalom lehetett, mert ennyi ideig a vakszerencse miatt működött valószínűleg csak a gép.
Most egy új kellene. Szintén az összefoglaló alapján úgy látom nekünk egy tartályos lenne megfelelő.
Az emag-on most lehet kapni Canon PIXMA G2411-et 39 ezer ft-ért. Ez elég jó árnak tűnik. Egy dolog zavar csak, hogy már van egy scannerünk. Az asztalon hely van nekik, így a kérdés az lenne, hogy nincs már nem multifunkciós nyomtató ami tartályos?Egyébként:
1. Tintás vagy lézer?
tintás
2. Fekete vagy színes?
színes
3. Mire használnád?
itthon
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta?
heti 20 oldal ff és havi 5 színes oldal
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató?
fentiek alapján 1 hét
6. Milyen funkciókat vársz el?
az automata 2 oldalt megszoktuk, de megértem, hogy tartály mellett csak horror áron menne
Néha 1-1 keret nélküli fotó kell, meg a wifi is egy laptop miatt
7. Mennyi a keret?
50-nél többet nem áldoznék rá, mert abból kijön 2 patron cserés alap canon is, és ha csak 3 évet bírják akkor már 6 évre volt nyomtató
8. Árérzékeny vagy?
azért nem, nem rosszat akarok olcsón9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd?
a tartályost kipróbálnám, utángyártott is bevált az elmúlt időbenÉs ami a legkönnyebb lenne, megjavítani az ip7250-et ezért leírom mit produkál:
A 1,5 éves kisfiam későn vettük észre, hogy ki-be kapcsolgatta és egy ideje nem kapcsol be. Próbáltam másik kábel másik konnektor, szét szedtem, fejet kimostam kiszárítottam, de igazából az gyanús, hogy meg se moccan a bekapcs gombra. Látom, hogy van egy belső (helyéről kipattintható kocka) tápja arra tippelnék hogy elszállt. Nem cserélhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest