Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Üdv,
    Volt egy Canon IP7250-ünk, és valami csoda folytán bírta 6 évig. Tintarendszer.hu-s utángyártott patronokkal elég gazdaságosan üzemelt.
    Elolvastam az összefoglalót, és megértettem, hogy ez egy kivételes alkalom lehetett, mert ennyi ideig a vakszerencse miatt működött valószínűleg csak a gép.
    Most egy új kellene. Szintén az összefoglaló alapján úgy látom nekünk egy tartályos lenne megfelelő.
    Az emag-on most lehet kapni Canon PIXMA G2411-et 39 ezer ft-ért. Ez elég jó árnak tűnik. Egy dolog zavar csak, hogy már van egy scannerünk. Az asztalon hely van nekik, így a kérdés az lenne, hogy nincs már nem multifunkciós nyomtató ami tartályos?

Egyébként:
    1. Tintás vagy lézer?
    tintás
    2. Fekete vagy színes?
    színes
    3. Mire használnád?
    itthon
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta?
    heti 20 oldal ff és havi 5 színes oldal
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató?
    fentiek alapján 1 hét
    6. Milyen funkciókat vársz el?
    az automata 2 oldalt megszoktuk, de megértem, hogy tartály mellett csak horror áron menne
    Néha 1-1 keret nélküli fotó kell, meg a wifi is egy laptop miatt
    7. Mennyi a keret?
    50-nél többet nem áldoznék rá, mert abból kijön 2 patron cserés alap canon is, és ha csak 3 évet bírják akkor már 6 évre volt nyomtató
    8. Árérzékeny vagy?
    azért nem, nem rosszat akarok olcsón

9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd?
    a tartályost kipróbálnám, utángyártott is bevált az elmúlt időben

És ami a legkönnyebb lenne, megjavítani az ip7250-et ezért leírom mit produkál:
    A 1,5 éves kisfiam későn vettük észre, hogy ki-be kapcsolgatta és egy ideje nem kapcsol be. Próbáltam másik kábel másik konnektor, szét szedtem, fejet kimostam kiszárítottam, de igazából az gyanús, hogy meg se moccan a bekapcs gombra. Látom, hogy van egy belső (helyéről kipattintható kocka) tápja arra tippelnék hogy elszállt. Nem cserélhető?

Új hozzászólás Aktív témák