-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tookie.W
csendes tag
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint meg van a kiszemelt.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 400-500k ennél nem tudok feljebb menni sajnos
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) játékra használnám főképp Warzone meg hasonló kaliberű társai .
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Ezt magam sajnos nem tudom belőni , de az árhoz mérten gondolom.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nem szeretném monitorra kötni vagy bármi , szóval szerintem egy 15” méret kéne .
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Egyáltalán nem lesz hordozva
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) ——
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? ez számomra nem fontos később bővíteném ha kevésnek bizonyul
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) használt is szoba jöhet , már nézelődtem hardveren . Lenovo Legion illetve asus rog strix találtam de nem értek sajnos a dolgokhoz, nem tudom melyik jó melyik nem, sajna ugyan ez igazba videókártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged