- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Khelben #90003 üzenetére
Puffog/brümmög a mély, az a lényeg. Persze, akinél létezik a "jó hangú lapos" fogalom, azzal nem érdemes vitatkozni.
Ja, és nekem jelenleg is Asus N55-öm van, Bang & Olufsen IcePower csodával meg külön "mély" brümmögővel, szóval van vmi fogalmam a "jó hangú notiról". Egy fokkal jobb a szarnál, az igaz, de ha nem muszáj nem kell erőltetni.[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz kistewe #89906 üzenetére
Igen, ez jó is lenne, meglepő módon jól néz ki, de a Schenkereket nem nagyon ismerik itthon, csak feltételezni tudom, hogy megfelelő a hűtése, bár nem túl vaskos ez sem. Viszont itthon nem tudom, hogy van-e egyáltalán márkaképviseletük/szerviz, és egyáltalán a beszerzés is bajosnak tűnik.
-
gabber01
addikt
válasz Core2duo6600 #89894 üzenetére
Csak kíváncsiságképpen, az említett barátságos és szépséges tájakon honnan van mindig 230V?
-
gabber01
addikt
Egyszerűen nem akarok már két magos procival venni laptopot az Asus N55SF helyett, dGPU-ban meg ami a min. lenne, hogy jelentőset lépjek előre a pénzemért, legalább egy 850M. Ez a kettő normális hűtéssel, normális áron egyszerűen nem létezik. Ha az árat nem néznénk, akkor meg a gépek undorítóak, amik teljesítik a kritériumokat, bár azzal még együtt tudnék élni. Csak hát számít az ár. De az is nevetséged amilyen árban a desktop procik futnak.
-
gabber01
addikt
Használtban vmi kicsit régebbi széria sem élteképes? Pl. ez? Ha komolyan nincs semmi épkézláb 4 magos gép, amire nem kell Fort Knox vagyonát költeni még használtban sem, akkor tényleg leteszek az egészről egy időre.
-
gabber01
addikt
válasz Gergosz2 #89757 üzenetére
Ekkora különbség van a két lapos között gyak. azonos szériában? Ez elég szánalmas. Ráadásul gamernek van titulálva és egyik sem az a nádszálvékony gép, a minimum az lenne, hogy lehűti rendesen. Gondolom ezen notebook hűtő sem segít.
Egyébként mi a gond a boltokkal? Ebből következően honnan "szabad" vásárolni és miért?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Digiprime.hu megbízható bolt? Mert találtam egy ilyet. G551 nem G751, de gondolom ez is megbirkózik az i7-tel. Vagy Radium-ban is van.
-
gabber01
addikt
Mi a "legolcsóbb", normális hűtésű, ajánlható i7-es (4magos!), 850M/860M-el szerelt gép?
-
gabber01
addikt
Többször szóba került már az Asus N551 széria, vele együtt meg a 850M GPU. Csak én nem látom sehol, hogy melyik verzióval szerelik ezeket? Mert van DDR3-as és GDDR5-ös is, és hát nagyon nem mindegy.
-
gabber01
addikt
válasz estudiante96 #89537 üzenetére
Én ezt a mondatot nem igazán értem: "Nézegettem már és ilyen felhasználás mellett feleslegesnek tartom az AMD gépeket, így Intel Core jön szóba inkább,..."
Erre a használatra pont hogy egy AMD APU tökéletesen elegendő. Szerintem, bár én nem vagyok laptop tudós, csak betévedtem ide.
Ja, meg Intel Core jöhet, de i3 már elavult. Oh dat logic...[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz szabonagyur #89406 üzenetére
Remek... Akkor szerintem hanyagolom a témát még egy jó darabig... Úgysincs már annyi időm játszani (sőt), minden másra meg bőven sok ez is. Azért köszönöm az infokat, meg Tikakukacnak is.
-
gabber01
addikt
válasz szabonagyur #89403 üzenetére
Mi a baj az X-es gépekkel ehhez képest?
-
gabber01
addikt
válasz Tikakukac #89400 üzenetére
Igen, amennyire nézem 850M lenne a minimum, és? 200-ért már szerelnek ilyennel gépeket, de azok mitől ipari komposztok? De akkor úgy kérdezem, hogy mi(k) lenne(nek) manapság best buy(ok) gépek, mint annak idejénez az Asus vagy a Lenovo y570 majd 580 stb.?
szabonagyur: Köszönöm, megnézem. 220 még 200 környéke.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz Norbi14 #89394 üzenetére
Nem Gamer gépet keresek, hanem "játékra is alkalmas" laptopot. Nem hiszem el, hogy 200K-ért nem lehet értelmes dedikált vga-val ellátott lapost venni, ami azért viszont már jóval erősebb, mint a mostani Asus N55SF-ben lévő GT555M. Én ezzel is tökéletesen elvoltam, mint mondtam eddig, nyilván több-kevesebb kompromisszummal. Újabban viszont lassan már akármilyen kompromisszumot is csinálhatok, akkor sem akar egynémely játék élvezhető sebességgel futni, és nekem nem 60FPS-nél kezdődik ez a határ!
-
gabber01
addikt
Üdv!
Milyen laptopot ajánlanátok úgy 200K környékén max. ami mai modernebb játékokra is befogható és nem hasal el? Egy Asus N55SF-et kellene váltania, amit uszkve 3 éve vettem és eddig maximálisan elégedett voltam vele, persze nyílván nem Ultra beállításokkal játszottam vele, de kb. mostanáig nagyjából mindent élvezhető beállításokkal elvitt. Ennek úgy látszik lassacskán vége szakad és egyre több cím fog ki rajta még min. beállításokkal is. Köszönöm a tippeket.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Macbook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest