-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás #31952 üzenetére
Ár/érték arányban videókártya miatt rossz vétel lenne...
-
xSide
őstag
válasz
Atimester #30892 üzenetére
És hogy zajlott a gép vásárlás?
- hosszas utánaolvasás után
Regisztrálni kell a Laptopszalon oldalon?
- igen
Írásban vagy telefonon kell rendelni?
- kiválasztottam az oldalon (kedd 11:00), kosárba került, fizetés módja, lehetőségeket itt lehet megadni futár hozza vagy átvételi pont, telefonos egyeztetés (ők hívtak)
Amikor házhoz hozták, akkor kellett fizetni?
- így kértem (lehet bankkártyával fizetni rendelés leadásakor)
A számlát akkor írták amikor átvetted, vagy a futár már készen hozta?
- számla készen volt, belecsúsztatva a dobozba és érkezett (szerda 13:00) -
xSide
őstag
válasz
Chaser #30583 üzenetére
Pocok256 köszönöm a véleményed.
Chaser a +4GB Ram és +SSD bennem is felötlött természetesen, míg ide írtam több napja a netet bújtam mit érdemes és miért venni.
A kiszemeltekről olvastam jókat és rosszakat, főleg Acer vonalon és inkább a Lenovot választom a netes vélemények megoszlása miatt!
A videók szerkesztése gyorsaság szempontjából érint, szerintem egy laptopon a film nézése inkább a mobilitásról szól és nem a minőségről (arra ott a hdmi kimenet)...Ami nem egyértelmű a Lenovot érintően, a fülhallgató kimenet kombinált lenne a mikrofonnal és a kamera kis felbontás ellenére jól használható-e skype tekintetében?
Már csak egy olcsó beszerzési lehetőség kell Miskolcon
-
xSide
őstag
Az alábbiak szerint kérnék javaslatokat, a jelenlegi 10 éves, akkoriban méregdrágán vett és szervizt nem látott via/intel/nvidia pc helyett laptopot...
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
- 150.000(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
- 15,6, inkább matt, de a fényes sem akadály nagyobb betekintési szöggel(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
- videó és zene szerkesztés, office, filmnézés és most már játszanék is(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
- megbízhatóság és jó ár/érték arány(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
- ha jobb a konfig op nélkül, nem ragaszkodom hozzá(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
- HDD min 750, RAM min 4(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
- hdmi, d-sub, usb3, min. intel Core i3(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
- Lenovo IdeaPad G580 59-366678]
- Acer Aspire V3-571G-33118G1TMA
- Samsung NP350E5X-S01HU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged