- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
Szia! Én az Asusra szavaznék. Véleményemet arra alapoznám, hogy fórum társaim már többször is írták, hogy a 10.gen intel Cpuk eléggé hulladékok. A 8. gen Intelre nem igen hallottam még panaszos megjegyzéseket. a HDD-t későbbiekben lehet cserélni ssdre. Remélem tudtam segíteni.
UP: Ugyanezzel a géppel szemezgettem pár hónappal ezelőtt, bár akkor még 20-30.000el olcsóbb volt és itt prohardveren is ajánlották nekem ezt az Asust.
-
Khelben
nagyúr
Azokkal nem nyúl mellé. De ssd+windows nem biztos, hogy kijön 150-ből, ssd inkább már 160 lesz, windowst meg aprón kell venni hozzá 10-12k-ért.
-
Khelben
nagyúr
Belépő szintű gépek, ennek megfelelő anyagminőséggel. Kategórián belül jónak mondhatók. HP 250 G5 van még, ami hasonló. Az a "rendes" vga inkább hátrány, mint előny, mert a cpu-ba integrált Intel vga ugyanolyan erős, cserébe nem termel plusz hőt és nem keletkezik plusz egy hibaforrás. Ebben a kategóriában kifejezetten előny az integrált vga.
-
vacs
veterán
Köszi srácok.
Én inkább táblagépet szeretnék nem notebook-ot.
Van itthon egy Logitech K400, ami alig van használva.
Ez a billentyűzet nem bluetooth-os, hanem 2,4Ghz-es usb-s vevő van hozzá.
Ezt rá tudom kötni egy tabletre (pl otg kábellel)?
Ha igen, akkor veszek pl egy Nexus 9-et, hozzá valami asztali állítható tartót, rákötöm a bill-t és öröm-boldogság!
(bár így már inkább tablet topikba való) -
hallador
addikt
Ezen eszközök billentyűzete nem elsősorban felnőtteknek, hanem kis kezű emberekre (Gyerekekre, kisebb kezű felnőtteknek). A tablet része persze ettől még szuper. Ha elsősorban tabletet akarsz csak akkor próbáld ki. Az a helyzet, hogy notebook szinten van olyan amit lehet computerként is használni, de azok nem ilyen árban lesznek, hanem 300 000 Ft felett, és ami tényleg fasza az 500 000 körnékén mozog. (Fujitsu Stylistic, HP EliteBook Revolve) ezek faszák ezzel lehet dolgozni is. De ami ez alatt van az nem a legjobb notebook helyett.
Szerintem ilyen gépet csak akkor vegyél ha elsősorban tablet kell, és néha a billentyűzet. Mert ezeknek a billentyűzete vacak.
-
adika4444
addikt
Hali!
Ezek a hibrid csodák nem igazán használhatóak jelen állapotban...
Az árból Fujitsu A514-et lenne érdemes SSD-vel, cady-vel, az árból bőven kiférsz, vagy HP Probook 450-et keresni hátha van ennyiért. Használtban Laptopsystem-en meg van rengeteg jó business jó állapotú gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Projektor topic
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged