- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
Szia! Én az Asusra szavaznék. Véleményemet arra alapoznám, hogy fórum társaim már többször is írták, hogy a 10.gen intel Cpuk eléggé hulladékok. A 8. gen Intelre nem igen hallottam még panaszos megjegyzéseket. a HDD-t későbbiekben lehet cserélni ssdre. Remélem tudtam segíteni.
UP: Ugyanezzel a géppel szemezgettem pár hónappal ezelőtt, bár akkor még 20-30.000el olcsóbb volt és itt prohardveren is ajánlották nekem ezt az Asust.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
2-3 éves játékokat most rendesen a 1050-el tudok játszani asztalin, pont ebből a korból volt pár cím amit elővettem megint. Viszont ezt újban nem fogod megkapni. Főleg nem extrákkal, rendes kijelzővel meg tartós köntöseben.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Nagyjából az a 3 van még mindig. 250 G6-ból van 125 rókáért i3-as FHD paneles változat fél terás HDD-vel, no oprendszer. Ehhez apróról egy windows és egy SSD is valahol ott lesz, mint a Dell. Kicsit macerásabb megoldás, de van ilyen is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
Azokkal nem nyúl mellé. De ssd+windows nem biztos, hogy kijön 150-ből, ssd inkább már 160 lesz, windowst meg aprón kell venni hozzá 10-12k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Belépő szintű gépek, ennek megfelelő anyagminőséggel. Kategórián belül jónak mondhatók. HP 250 G5 van még, ami hasonló. Az a "rendes" vga inkább hátrány, mint előny, mert a cpu-ba integrált Intel vga ugyanolyan erős, cserébe nem termel plusz hőt és nem keletkezik plusz egy hibaforrás. Ebben a kategóriában kifejezetten előny az integrált vga.
-
vacs
veterán
Köszi srácok.
Én inkább táblagépet szeretnék nem notebook-ot.
Van itthon egy Logitech K400, ami alig van használva.
Ez a billentyűzet nem bluetooth-os, hanem 2,4Ghz-es usb-s vevő van hozzá.
Ezt rá tudom kötni egy tabletre (pl otg kábellel)?
Ha igen, akkor veszek pl egy Nexus 9-et, hozzá valami asztali állítható tartót, rákötöm a bill-t és öröm-boldogság!
(bár így már inkább tablet topikba való)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
hallador
addikt
Ezen eszközök billentyűzete nem elsősorban felnőtteknek, hanem kis kezű emberekre (Gyerekekre, kisebb kezű felnőtteknek). A tablet része persze ettől még szuper. Ha elsősorban tabletet akarsz csak akkor próbáld ki. Az a helyzet, hogy notebook szinten van olyan amit lehet computerként is használni, de azok nem ilyen árban lesznek, hanem 300 000 Ft felett, és ami tényleg fasza az 500 000 körnékén mozog. (Fujitsu Stylistic, HP EliteBook Revolve) ezek faszák ezzel lehet dolgozni is. De ami ez alatt van az nem a legjobb notebook helyett.
Szerintem ilyen gépet csak akkor vegyél ha elsősorban tablet kell, és néha a billentyűzet. Mert ezeknek a billentyűzete vacak.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
adika4444
addikt
Hali!
Ezek a hibrid csodák nem igazán használhatóak jelen állapotban...
Az árból Fujitsu A514-et lenne érdemes SSD-vel, cady-vel, az árból bőven kiférsz, vagy HP Probook 450-et keresni hátha van ennyiért. Használtban Laptopsystem-en meg van rengeteg jó business jó állapotú gép...üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Laptopok alkatrésznek
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest