- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Chaser #83293 üzenetére
"Ha értenél hozzá nem hivatkoznál egy teljesen más típusú inspironra hány évet ment. "
Nyilván tartósságban nem hivatkozhatok az újra, mivel arról még nem tudhatjuk, hogy hány évet fog menni.
"A régi TP-k meg mennek 10+ évet, ettől a maiak nem fognak sajnos"
Ezt sem tudhatod.
Ami az Inspiron 1525-öt illeti, igen, nagyon gagyi zsanérja van, mint a maiaknak, semmivel sem jobb. Emellett melegszik rendesen, és rosszul szerelhető. Ennek ellenére bizonyult tartósnak. Szóval rohadtul nem az van, hogy maximálisan elégedett lettem volna vele, hanem egyszerűen próbálom reálisan hova tenni.
"Lehet kihúz gond nélkül 5 évet, de hw-esen is elég gyenge."
Ez meg mint írtam, igény függő. Ha csak netezik meg hasonlók, akkor nincs szükség még a bay trailnél erősebbre sem (de már sokadszor leírtam, ebben az árkategóriában U-s Celeron, illetve 4 magos Beema, Bay Trail a jellemző, nem 2 magos Beema). Ha van rá keret és egy ismerős tanácsot kér tőlem, én is jobbat javaslok, pontosan amiatt, mert akkor több évig lesz neki elég, csak ugye ez attól függ, ki mennyit szán rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest