- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy fura igényem, éppen ezért nem is töltöm ki "rendesen" az összefoglalót, mert a kérdés sokkal inkább az, hogy létezik e ilyen gép egyáltalán. Simán lehet, hogy csak én vagyok gyökér, de eddig nem futottam ilyenbe.
Szóval hardverben i3 4010u, és gt 840m párosnál "érezhetően" erősebbet szeretnék. Ezt úgy értem, hogy 5% plusz teljesítményért nyilván marhaság lenne pénzt kiadni, de pascal-ra meg szimplán nincs money, szóval olyan gt 950m lenne az igazi, egy hozzávaló procival.
És két kitétel, amik miatt nem látok ilyen gépet.
1 - Billentyűzet ilyen "magasabb", hosszabb leütési úttal legyen megáldva, semmiképp sem ez a touchscreen szerű. Most épp egy asus x550(tudom, tudom...) van nálam, valami ilyesmi már megfelelne, de volt anno lenovo y570-em, olyasmi bill lenne az igazi.
2 - HD kijelző. Bizony, nem kell full hd, sem ips. A full hd sok lenne az általam megfizethető hardvernek, az ips panel meg túlságosan megdobná az árat.(és bár pontosan tudom, hogy mennyivel lenne jobb, itt most erre van szükség)
Árban, már csak a hardver miatt is olyan 200 rugóra tippelnék, a fölé tényleg csak foghúzva, ha van valami kihagyhatatlan.Tehát, létezik ilyen típus? Márkafüggetlenül jöhet bármilyen tipp, akár "kevésbé ajánlott" gép is.
Előre is köszönöm, ha végigolvastátok és tudtok mondani valamit!
125375 - Amatőrke
Szia!Olvasom, amit írsz: "Watch Dogs 2, medium beállításon is megfelelne, tekintve az anyagi keretet, nem számítok többre "
Aztán alatta, hogy "a másodikban szimpatikus a 4 GB-vel dolgozó 940MX"Hát én nem akarlak nagyon elkeseríteni, de a watch dogs 1-hez is borzasztó kevés az a vga, gondolom a 2-nek meg combosabbak az igényei, szóval ezt így ebben a formában el is felejtheted
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Megérkezett a Huawei Band 2 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest