- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bnss
veterán
Megint okosabb lettem, köszi az infót. Ezt eddig nem is tudtam, nem foglalkoztam különösebben a HP garanciával.
wwhy: a Dell noteszhez kellene egy pontos tipusszám, nem a széria száma. Az MSI felszereltséget tekintve nem rossz, Turion cpukról érdemben nem tudok sajnos nyilatkozni, viszont nagyon nagy kijelzője van, ezért szvsz nehéz, bár a gyári adatok szerint 2,68kg. Kérdéses lehet az akkuidő, a 6 cellás akksit kevésnek találom.
-
bnss
veterán
Ezt a típust volt szerencsém már nem egyszer kézhez venni és használni, szvsz ez egy igen jó kis notesz, az akkuidő kb. 70%-os fényerővel 3 óra környékén van, úgy, hogy a cpu-t még nem is vetted vissza. A garancia már másik kérdés, +1 év gar. - ha jól emlékszem - bruttó 20e Ft.
-
bnss
veterán
Ez kicsit úgy hangzik, mintha az Acer és az Asus egy szinten lenne, pedig szvsz ez egyáltalán nem így van, szerencsére (Asus tulaj vagyok). Az Asus noteszek nagy része megfelel mind a minőség, mind a teljesítmény szempontjából is, persze lehetnek kivételek.
/Ne vedd flamenek./
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest