- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
!Overdose! #35064 üzenetére
Mondjuk ennek pont nem 0 a thm-je de ez még normális és meg fizethető.
Toshiba l300-2cd
fcs pi3540
hpq nb compaq presario nz 890ea
toshiba a300-22w
hp ve188 de ez már 224
ezek lennének meg egy dell vostro 1015
de lehet máshol nézem majd a toshiba a300-22w-t meg csak nem tudom hol érdemes . -
SMITHVADŐR
tag
válasz
!Overdose! #35062 üzenetére
Na és a toshiba a300-22w??? [link]
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
!Overdose! #35059 üzenetére
Hát én se.
Abban a tesztben azt mondták hogy a fuji nem túl nagy minőség. Egy laptop meddig bírja??? -
SMITHVADŐR
tag
válasz
!Overdose! #35055 üzenetére
Hát akkor tanácstalan vagyok.
Nem tudom akkor hogy hol kéne venni mert az auchanban 0% a thm és gyorsan kéne gép (részletre)
de ez teljesítményben a legszimpatikusabb. Akkor valami pc üzletben kellesz szétnéznem csak nem tudom hol kezdjem. -
SMITHVADŐR
tag
Sziasztok!!!
Na már voltam itt kérdezősködni és meg is lett volna a kiszemelt példány de lemaradtam róla.
Egy ilyen gép lenne a következő kiszemelt 139 ért és 3gb tal újonnan thm nélkül.
Enyit megér vagy szabad fuji-t venni???
És tudnátok egy üzletet/áruházt mondani ahol érdemes venni laptopot nézni mert inkább ezzel van legfőbb kép problémám. Auchan-ba lenne ez a fuji ott érdemes venni???
Köszönöm előre is -
SMITHVADŐR
tag
Na akkor a lenovo lesz nagy valószínűséggel
köszönöm mindenkinek a segítséget
-
SMITHVADŐR
tag
Hát mondjuk az a grafika nem fog neki nagy gondot okozni szerintem. De tényleg ha már végkép nem tudok micsinálni és játékra szánom magam akkor ezzel játszok.
Mondjuk egy nvidia 7600 gs 256 os hoz képest milyen ez az integrált kártya???
mert ha kb olyan akkor nem gondolkodok -
SMITHVADŐR
tag
válasz
T-unit #34537 üzenetére
hát nem játékra fogom használni, nem lesz rá idő.
filmet is nyelvtanulás szempontjából fogok rajta nézni.
Nyilván nem lehet általánosítani a gariból de nagyobb biztonságot ad (legalább is nekem) ha 2 évet vállal rá. Bevallom a kedvenc játékom nevét: Stronghold crusaderazt csak kibírja .
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
T-unit #34534 üzenetére
hát nem tudom milyen lehet A G550G integráltja, nincs lövésem, de szerintem nem kellesz nagy grafikus dolgokra használni. Akkor érdekes a helyzet ha netalán kellesz és nem lesz jó vga
.
a g550g vista home basic el 149
a lenovo minőségibb nagy valószínűséggel mint az acer mivel 2 év van rá.
ezt érdekes lesz megálmodni -
SMITHVADŐR
tag
-
SMITHVADŐR
tag
Na van még egy
:[Ez] 135 ért lenne nem itt hanem a coraban.
Bár mondtad hogy gagyi de ez hátha nem -
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
T-unit #34522 üzenetére
Miért mi benne rossz???
csak hogy tudjam a hiányosságait. Az acer re gondolsz. Gagyi márka???
én nem értek hozzá 3gb ram 2.1 dual proci hogy ezen kívül mit kell nézni nem tudom.
A lenovo-t ajánlottad, még azon gondolkodom.
Amire kell gyúrni az a ram meg proci gyors gép legyen de nem játékra kell(amint írtam max carbon színtű játékot vigyen bár nem hiszem hogy játszani fogok vele. Filmet nézni netezni, szótárazni (legfőbb kép) zenét hallgatni és szerkeszteni (a hangkártya nem lényeg csak bírja gyorsan tölteni az ilyen 2 órás hangfájlokat). 250 gb vinyó legalább kellene. webcam is jó lenne mert családomtól 330 km re lakom.
-
SMITHVADŐR
tag
Na már csak az acer gépre szeretnék választ kapni
Fogynak a kérdések
Köszönöm a segítséget mindenkinek -
SMITHVADŐR
tag
Köszönöm
Nem tudom, én nekem vagy 5 éven át volt xp-m és eddig nekem be vált.
Én nekem ami van vista-val tapasztalatom az hogy lassú , lehet egyébként gép hiba is hogy nem bírja. Én nem vagyok nagyon maradi hogy amit megszoktam csak az legyen, nekem nem nagyon jön be a vista és szeretnék xp re visszatérni . A win 7 re kíváncsi vagyok. -
SMITHVADŐR
tag
frankó!!!
Köszönöm a segítséget
akkor mondjuk hol tudom megnézni hogy milyen op jó a gépemre???
a gyártó oldalán???
Mert árulják vista-val a gépeket de nekem nem kell vista. Nekem van kihasználatlan xp-m és énszerintem az xp jóval gyorsabb mint a viszta.
Ja és még annyit kérdezhetnék hogy egy laptopban mennyit számít a ddr 2 és a ddr3 közötti különbség???
Köszönöm -
SMITHVADŐR
tag
Na most már teljesen kész vagyok a laptopokkal.
Ma jártam egy nagy áruházban és ki volt írva egy laptop mellé hogy xp vel nem kompatibilis. Minden gépnek van ilyen kakukktojásos op rendszere amivel nem megy??? -
SMITHVADŐR
tag
Sziasztok!!!
Tegnap már érdeklődtem itt és még találtam egy gépet, Ezt amiől szeretném ha elmondanátok a véleményeteket.
120000 lenne a cora-ban nem tudom mennyire jó ennyiért.
valamint még annyit szeretnék kérdezni hogy a ddr 3 menyivel jobb mint a ddr 2???
és egy laptopot hogy lehet bővíteni???(sík vagyok ilyen téren)
Köszönöm előre. -
SMITHVADŐR
tag
Ez milyen szerintetek???
Valamint akkor ennek hanyas a procija (nem értek hozzá)
Bocs a kérdésért de nem foglalkoztam már 6 éve hardverekkel és már lemaradtam -
SMITHVADŐR
tag
Sziasztok !!!
Kérném segítségeteket, mert szeretnék egy laptopot venni és mivel még sosem volt nekem ezért nem merek így bele vágni. Olyan 120, hajó akkor 140 be kéne. Gyors procit szeretnék, Ram is legyen benne legalább 2gb (de jobb volna mégtöbb) és lehetőleg wlan. Valami sokoldalú kellene, de nem játszani (max mondjuk az ilyen nfs carbon szintű játékokat bírjon de nem erre kellesz).
Ja és hol érdemes venni??? Valamint szoftver nélkül lehet vásárolni, mert nekem van egy xp-m amit nem használok mert vista-m van.
Nem tudom hogy tudtok e segíteni nekem de előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest