- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Na hali. Jövök én is beszólni.
A jelenlegi gépem egy Clevo M37(5)EW, egy ati 9700 as van benne, a gépet ~300.000 Ft körül vettem. Pont akkor kezdődött ez a notebookot az azstali helyett hepp. Úgyhogy fél év alatt vagy 100.000 buktam rajta. Mindegy behozta az árát mert még mindig megy és még most is leveri a fél emelet gépét.
Nagyon jó kis összerakott gép pedig akkor sem ismerte senki. A zsanérok is ugyanolyan stabilak mint annak idején. És a legfontosab hogy nem fényes a felülete a kijelzőnek, pedig vételkot sajnáltam hogy nem adtam ki még 10 ezret ezért (akkor még pézt kellett fizetni hogy belerakják)
Hugomnak 2 éve Lenovo N200 asa van. Nála a legteljesítményigényes játék a pasziánsz. Neki csak egy intel 950 as van benne. Neki így jó. Nem rosz kis gép. Srabil de nincsenek benne azok a trükkök mit a thinkpadekben. De ahogy látom a lenovó nem rak nagy vgakat a gépekbe. Lehet hogy erre neki sincs trükje.
A hp dv5. Tetszik is meg nem is. Tetszik mert kib@szott sokat tud. Nem tetszik az ezöstös felület. mondjuk itt van [kép] sötét kivitellel de én ilyet sehol sem láttam árlistán.
Nem tudom hogy boldogul az erős vgaval a hűtés. A jelenlegi sem viszi túlzásba a hűtést, nem is egy "titánium" bunker mint az IBM, még sincs sehol meghajolva a műanyag nincs amperszaga a gépnek pedig még egy hőcső sincsin rajta csak egy venti és egy picsi borda.Valaki nem tud olyan képet ahol kibontották a gépet?
Ja és hogy hol lehet megtapizni a gépet. (nem fizetés után gondoltam)
Szerk: PestenIsmerősnek (nő) van Hp 6000 valamennyis 1-2 éves már volt gariban (szerintem kitakarította a gép a port az ágyból
) a gép de gyorsak voltak. Nem rossz kis gép. olyan szürke :S, a tapipad nem tetszett a billenős gombok hát nem rossz de szokni kell.
Úgyhogy van tapasztalatom a gépekkel kapcsolatban. OK -
bocsika
aktív tag
válasz
karesz501 #25364 üzenetére
Hali
A jelenlegi gépem is 4 éves és szerintem a nem sok mindenki ismeri a gyártót. A gép, ami 4 éves, tolom vele a cod2-4, cs -t meg ilyesmitésm megy napi ~16 órát pl letöltés miatt.
A mai gépekben nem látom ezt a stabilitást. Ez nem nyiszog, a zsanér ugyanolyan stabil mint annak idején. Kicsit a tapipad mellett van megkopva a gép a gépelés miatt és ennyi.
Hát az Acer:
A gari az necces, bár nem tudom hogy milyen munkát végez a kinti szervíz.
A HP szervíze milyen?
a gépről itt egy vidi [link]
Meg láttam hogy van ez noti kissebb procival is jóval olcsóbban.
T3200 (Level 2 gyorsítótár 1 MB ) 2.00 GHz
T5800 (Level 2 gyorsítótár 2 MB) 2.00Ghz
Mekkora a teljesítménykülönbség a kettő között? -
bocsika
aktív tag
Hali
Versenyzőim:
HP-Compaq Pavilion dv5-1180eh (FT156EA) [link]
[link]
Acer Extensa EX5630G-582G25MN [link]
Elvárás:
-Stabilitás, minőség
-Szervíz (gyors, korrekt stb.)
-Rendes videókártya legyen benne.
Kérdés: Ezekről mi a véleményetek?
Olcsóbb, jobb megoldás érdekel. Ezen termékek olcsóbb beszerezhetősége is érdekel.
A 2 termék között van a referenciaszintem.
Na ennyi
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest