Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• bocsika

aktív tag

válasz T-unit #25466 üzenetére

Na kösz. Mondjuk nem egy 9600gt dobog benne. de akkor is csorog a nyálam. :O
    Na egye fene veszek ilyet kettőt és azzal viszem a csajokat a dizsibe. :DDD

• bocsika

aktív tag

válasz T-unit #25448 üzenetére

Hali
    1. És 15.4" ben?
    2. Ennyiért kocsit veszek. :D
    3. Kapható ez erre? :DDD

• bocsika

aktív tag

Na hali. Jövök én is beszólni. :)
    A jelenlegi gépem egy Clevo M37(5)EW, egy ati 9700 as van benne, a gépet ~300.000 Ft körül vettem. Pont akkor kezdődött ez a notebookot az azstali helyett hepp. Úgyhogy fél év alatt vagy 100.000 buktam rajta. Mindegy behozta az árát mert még mindig megy és még most is leveri a fél emelet gépét. :DDD
    Nagyon jó kis összerakott gép pedig akkor sem ismerte senki. A zsanérok is ugyanolyan stabilak mint annak idején. És a legfontosab hogy nem fényes a felülete a kijelzőnek, pedig vételkot sajnáltam hogy nem adtam ki még 10 ezret ezért (akkor még pézt kellett fizetni hogy belerakják :U )
    Hugomnak 2 éve Lenovo N200 asa van. Nála a legteljesítményigényes játék a pasziánsz. Neki csak egy intel 950 as van benne. Neki így jó. Nem rosz kis gép. Srabil de nincsenek benne azok a trükkök mit a thinkpadekben. De ahogy látom a lenovó nem rak nagy vgakat a gépekbe. Lehet hogy erre neki sincs trükje. :)
    A hp dv5. Tetszik is meg nem is. Tetszik mert kib@szott sokat tud. Nem tetszik az ezöstös felület. mondjuk itt van [kép] sötét kivitellel de én ilyet sehol sem láttam árlistán.
    Nem tudom hogy boldogul az erős vgaval a hűtés. A jelenlegi sem viszi túlzásba a hűtést, nem is egy "titánium" bunker mint az IBM, még sincs sehol meghajolva a műanyag nincs amperszaga a gépnek pedig még egy hőcső sincsin rajta csak egy venti és egy picsi borda.

Valaki nem tud olyan képet ahol kibontották a gépet?
    Ja és hogy hol lehet megtapizni a gépet. (nem fizetés után gondoltam :DD )
    Szerk: Pesten

Ismerősnek (nő) van Hp 6000 valamennyis 1-2 éves már volt gariban (szerintem kitakarította a gép a port az ágyból :D ) a gép de gyorsak voltak. Nem rossz kis gép. olyan szürke :S, a tapipad nem tetszett a billenős gombok hát nem rossz de szokni kell.
    Úgyhogy van tapasztalatom a gépekkel kapcsolatban. OK :DDD

• bocsika

aktív tag

válasz karesz501 #25364 üzenetére

Hali
    A jelenlegi gépem is 4 éves és szerintem a nem sok mindenki ismeri a gyártót. A gép, ami 4 éves, tolom vele a cod2-4, cs -t meg ilyesmitésm megy napi ~16 órát pl letöltés miatt.
    A mai gépekben nem látom ezt a stabilitást. Ez nem nyiszog, a zsanér ugyanolyan stabil mint annak idején. Kicsit a tapipad mellett van megkopva a gép a gépelés miatt és ennyi.
    Hát az Acer:
    A gari az necces, bár nem tudom hogy milyen munkát végez a kinti szervíz.
    A HP szervíze milyen?
    a gépről itt egy vidi [link]
    Meg láttam hogy van ez noti kissebb procival is jóval olcsóbban.
    T3200 (Level 2 gyorsítótár 1 MB ) 2.00 GHz
    T5800 (Level 2 gyorsítótár 2 MB) 2.00Ghz
    Mekkora a teljesítménykülönbség a kettő között?

• bocsika

aktív tag

Hali
    Versenyzőim:
    HP-Compaq Pavilion dv5-1180eh (FT156EA) [link]
    [link]
    Acer Extensa EX5630G-582G25MN [link]
    Elvárás:
    -Stabilitás, minőség
    -Szervíz (gyors, korrekt stb.)
    -Rendes videókártya legyen benne.
    Kérdés: Ezekről mi a véleményetek?
    Olcsóbb, jobb megoldás érdekel. Ezen termékek olcsóbb beszerezhetősége is érdekel.
    A 2 termék között van a referenciaszintem. :D
    Na ennyi
    Válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák

Hirdetés