Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sir fg

aktív tag

válasz philoxenia #21708 üzenetére

Bibby: Köszönöm a linket :) A tartóstesztet olvastam, az előzményét nem :).
    Meggyőző, bár én még 1, csak 1 másik ember véleményét is szívesen megismerném. De ez már csak a maximalizmusom. (Alapvetően optimistán állt a dolgokhoz a tesztelő. Általában én is így állok egy laptophoz, ha hosszas keresgélés után végre kiválasztottam és megvettem).

suti_88: Az Excelt én is kitaláltam :) Az Asus került eddig bele, aztán csak most jöttek képbe 1-2 napja az alternatívák, azóta nem bővítettem.
    Az eladóról nekem is megvannak a véleményeim. Magabiztosságával akart meggyőzni, de persze azt mond, amit akar. Épp az U9200-nál kiemelte, hogy még SIM-olvasó is van benne, megy vele a HSDPA, lehet mobilnetezni :)
    Aztán a másik eladó, aki mással tárgyalt, egy 5 perccel később éppen erre a gépre mondta ott az érdeklődőnek, hogy abban csak a SIM foglalat van benne, maga a modul, ami opcionális, nem.

harry: teljesen igazad van. A specifikációkból a tartósságot nem lehet kiolvasni. Ezért érdeklődök többek között erről is itt, illetve erre vannak a tesztek. Meg szerintem sok honlapon a specifikációk is hibásak lehetnek.

philoxenia: Köszi a linket :)

Most a két MSI gép fej-fej mellett halad, bár az Intelesnek kicsi előnyt adok.
    De azért kihívójuk még az Asus, bár az az inteles MSI-t specifikációkban nem múlja felül, a tartósság meg: ?? Ki tudja. Erről van tippetek? Asus vagy MSI lehet mechanikailag strapabíróbb?

Kérdés még mindig, hogy az MSI szervízháttere milyen? Azt tudom, hogy az Albacomp végzi. Valakinek szervizes tapasztalata van? Majd benézek az MSI fórumba is, ha itt nincs.

Szóval az eddigi befutó: MSI PR200-238
    Az AMD-vel szemben a kicsi cache az elgondolkodtató, de a teszt szerint az is elég. Csak én hosszú időre tervezek, és jönnek az egyre számításigényesebb programok... fél-egy év múlva már megmutatkozhat a különbség. Nem?

Aktív témák