- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
philoxenia #21708 üzenetére
Bibby: Köszönöm a linket
A tartóstesztet olvastam, az előzményét nem
.
Meggyőző, bár én még 1, csak 1 másik ember véleményét is szívesen megismerném. De ez már csak a maximalizmusom. (Alapvetően optimistán állt a dolgokhoz a tesztelő. Általában én is így állok egy laptophoz, ha hosszas keresgélés után végre kiválasztottam és megvettem).suti_88: Az Excelt én is kitaláltam
Az Asus került eddig bele, aztán csak most jöttek képbe 1-2 napja az alternatívák, azóta nem bővítettem.
Az eladóról nekem is megvannak a véleményeim. Magabiztosságával akart meggyőzni, de persze azt mond, amit akar. Épp az U9200-nál kiemelte, hogy még SIM-olvasó is van benne, megy vele a HSDPA, lehet mobilnetezni
Aztán a másik eladó, aki mással tárgyalt, egy 5 perccel később éppen erre a gépre mondta ott az érdeklődőnek, hogy abban csak a SIM foglalat van benne, maga a modul, ami opcionális, nem.harry: teljesen igazad van. A specifikációkból a tartósságot nem lehet kiolvasni. Ezért érdeklődök többek között erről is itt, illetve erre vannak a tesztek. Meg szerintem sok honlapon a specifikációk is hibásak lehetnek.
philoxenia: Köszi a linket
Most a két MSI gép fej-fej mellett halad, bár az Intelesnek kicsi előnyt adok.
De azért kihívójuk még az Asus, bár az az inteles MSI-t specifikációkban nem múlja felül, a tartósság meg: ?? Ki tudja. Erről van tippetek? Asus vagy MSI lehet mechanikailag strapabíróbb?Kérdés még mindig, hogy az MSI szervízháttere milyen? Azt tudom, hogy az Albacomp végzi. Valakinek szervizes tapasztalata van? Majd benézek az MSI fórumba is, ha itt nincs.
Szóval az eddigi befutó: MSI PR200-238
Az AMD-vel szemben a kicsi cache az elgondolkodtató, de a teszt szerint az is elég. Csak én hosszú időre tervezek, és jönnek az egyre számításigényesebb programok... fél-egy év múlva már megmutatkozhat a különbség. Nem?
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest