Hirdetés
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is így van.
Én nagyon elégedett voltam a NAS326-ossal, bár a miniDLNA telepítésére rámant pár idegsejtem -- de ez csak tanulási játék volt.
Végül csak azért váltottam Asustorra, mert konkrét hálózatba illesztési és kamerakezelési igényeim merültek fel, amelyek a Zyxellel nem voltak megoldhatók.
Ez viszont extra szolgáltatás, az otthoni felhasználók többségének nem kell. Akinek meg mégis, az tud róla.
Az Asustor egyébként SEMMIVEL nem gyorsabb vagy stabilabb a kifogástalanul működő Zyxelnél. Teszi a dolgát a háttérben.
Én továbbra is teljesen nyugodt szívvel ajánlom a Zyxelt, illetve adom el olyannak, akinek erre van szüksége. Az, hogy szar lenne, legfeljebb azt mutatja, hogy mennyire ismeri az, aki ezt állítja.
A Synology meg tényleg jó. Szerintem ugyan túlértékelt és túlárazott, de kétségtelenül nagyon jó. A szoftvere miatt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Turbózd fel a gèped,most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest