Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ice9
tag
válasz Borisz76 #13843 üzenetére
igen, értem és tisztában vagyok a azokkal a dolgokkal amit írtál. Jelenleg valami költséghatékony megoldást keresek az alábbiakra:
-helyi hálóról DLNA smart tv-vel
-torrent kliens
-fájlok megnyitása távolról (VPN?)Ill. az adatvesztés elkerülésére olyat gondoltam ki (ha egyáltalán létezik ilyen). Hogy Dropbox szerűen lenne egy mappa (vagy több) ami a NAS és a laptop között szinkronizál. Így a laptopomon is meglennének mondjuk a fényképek és a zene mappa szinkronban. ha meg elszáll a NAS vinyója ott a laptop "backupja". a torrentek meg filmek meg elvesznek, bánom is én.
Gondolkodtam még raspberry pi 2-n egy külső rackel, bár ez nem tudom mennyire életképes megoldás. Linuxot nem nagyon ismerem. (talán majd windows 10-el?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest