- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ice9
tag
válasz
Borisz76 #13843 üzenetére
igen, értem és tisztában vagyok a azokkal a dolgokkal amit írtál. Jelenleg valami költséghatékony megoldást keresek az alábbiakra:
-helyi hálóról DLNA smart tv-vel
-torrent kliens
-fájlok megnyitása távolról (VPN?)Ill. az adatvesztés elkerülésére olyat gondoltam ki (ha egyáltalán létezik ilyen). Hogy Dropbox szerűen lenne egy mappa (vagy több) ami a NAS és a laptop között szinkronizál. Így a laptopomon is meglennének mondjuk a fényképek és a zene mappa szinkronban. ha meg elszáll a NAS vinyója ott a laptop "backupja". a torrentek meg filmek meg elvesznek, bánom is én.
Gondolkodtam még raspberry pi 2-n egy külső rackel, bár ez nem tudom mennyire életképes megoldás. Linuxot nem nagyon ismerem. (talán majd windows 10-el?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged