- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gortys
csendes tag
válasz Selynelar #124079 üzenetére
Köszi az infót! Ez az, hogy pont ezt akarnám elkerülni, hogy egymás után vigyem vissza a monitorokat, de jobb ötletem nekem sincs.
A BenQ EX2510S jó is lenne, de az vele a bajom, hogy nincs rajta VGA bemenet, ami viszont kéne nekem,, ha egy régebbi gépet akarok rákötni a monitorra ideiglenesen. Két monitort néztem ki, amin van VGA bemenet és az átlagosnál szélesebb színteret írnak rá:
AOC 24P2Q [link] sRGB 107%, Adobe RGB 79%
Philips 242B1H [link] sRGB 107%, NTSC 91%Hát a bevilágítás ezek szerint zsákbamacska... Ebből a szempontból a Philips és az AOC milyen?
-
gortys
csendes tag
Sziasztok,
IPS backlight bleeding tekintetében van valamilyen preferált gyártó vagy széria, aminél minél kisebb a bevilágítás? Egy 24"-os FullHD monitort szeretnék venni filmnézésre 100eFt alatt. Már napok óta nézegetem a felhozatalt meg itt a fórumot, de nem tudok zöld ágra vergődni.
Köszönöm előre is!
-
gortys
csendes tag
Sziasztok,
Filmnézésre és fotó utómunkálatokhoz akarok egy új kb 24"-os monitort 1920x1080-ast, Nem kell játékra. IPS vagy VA panel a jobb erre? Leginkább az érdekelne, hogy a fekete mennyire fekete és homogén, akinek van/volt VA paneles monitora, érdekelne, hogy mi a tapasztalata.
Köszönöm!
-
gortys
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az Eizo CS230, Eizo CS240 monitoroknak milyen a képernyője, matt vagy fényes? Esetleg tudnátok ajánlani ezekhez hasonló, kb 24''-os monitort matt képernyővel? Fotós utómunkálatokhoz szeretnék már venni egy rendes monitort.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- Anime filmek és sorozatok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GS95QE-B) 27" QUAD HD OLED 240HZ GAMER MONITOR !
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest