-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcganyol2
csendes tag
sziasztok, tudtok valamit az lg 34ub67-b típusú monitorról?
nem találok róla a neten, csak német leírást és teszteket, de azzal meg nem megyek sokra. -
mcganyol2
csendes tag
-
mcganyol2
csendes tag
szerintem a 3d jelenleg nem a filmek miatt fontos, hanem a játékok miatt, mert elvben azok mind támogat(hat)ják a technológiát.
úgyis mindent 3d-ben számítanak a gpu-k, csak aztán a megjelenítőink nem képesek mutatni, ezért 2d-s végül amit látunk.
Nézegettem én is ezeket a monitorokat, de szerintem még egyszerűen nem jött el az idejük. Mindenesetre ez lesz a jövő húzószava mert a "fullhádé" már mindenkinek lesz, valahogy rá kell bírni a népet hogy cseréljék a készülékeiket ismét, úgyhogy "háromdé"! -
mcganyol2
csendes tag
köszi a választ, megnéztem a hp lp2475w-t!
Az nem baj, hogy egy 3éves monitorról van szó? már persze a konkrét példány is koros, csakhogy ez a 3évvel ezelötti (csúcs)technológiával készült.
nyílván a monitoroknál nem olyan gyors ütemű a fejlődés, mint a számtech más területein (cpu, gpu... stb), de ott sokkal inkább egy mai középkategória, mint a 2-3 generációval ezelötti csúcsmodell. -
mcganyol2
csendes tag
hello, segítséget kérnék:
hp 2440w, dell u2412m között vacilálok.
ezekről már eléggé sokat olvastam. van ebben a (ár)kategóriában egyéb hasonlóan ajánlott monitor, aminek utána kéne nézzek a vásárlás elött?
a monitorok képét mindenképpen megnézném élőben is, kérdés a nagy áruházakban kalibrálatlanul kitett monitorok szubjektív összehasonlítása releváns?a keretem 70-100k, 16:10es képarányt preferálnám. srgb színlefedettség nekem elég szerintem.
(amúgy fujitsu sl3260w-ről váltok, de azért ne nevessetek, 3éve az jó választásnak tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest