- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
Köszi! Akkor Dell lesz, egyébként is hatalmas plusz pont az állítható magasság és elforgathatóság (végre nem kell toneres dobozt meg könyveket a monitor alá rakni ), ezt ebben az árkategóriában semelyik másik gyártónál nem láttam. Jól gondolom, hogy a P2214 és a P2414 csak a fizikai méretben különbözik, minőségben ugyanaz? Én legalábbis ránézésre nem látok a gyakorlatban más különbséget köztük itt az irodában. Otthonra valószínűleg a P2214 lenne jobb nekem, kicsi a hely és a nagyobbikon már nem látnám át a teljes képernyőt.
-
simico
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy elég régi (8 éves már tuti elmúlt), 19"-os 5:4-es képarányú, TN paneles BenQ monitort használok. Nincs gondom vele, de már mindent a széles monitorokra terveznek, ezért egyre kényelmetlenebb használni. Felhasználás kb egyenlő arányban amatőr fotószerkesztés, játék (World of Warships, World of Tanks, vonat- és repülőszimulátorok) és egyéb munka (ahol a felbontáson és a fizikai képméreten kívűl más nem számít).
Szóval egy elfogadható válaszidejű és színhűségű monitort keresek, 22 - 24" méretben, 1920x1080 felbontással, kb az 50 - 60e Forintos ársávban (szuper deal esetén max 70-ig felmehet az ár), DVI csatalkozás mindenképpen kell és HDMI sem hátrány.
Eredetileg egy LG 24MP57VQ-P modellt néztem, de több negatív tapasztalatot is olvastam róla: fakó színek, fekete nagyon szürke, stb. Munkahelyen Dell P2214H és P2414H monitorokat használunk, ezek nekem elég jók az irodai munkára, de a 8ms válaszidő kicsit elbizonytalanít a játékokat illetően. Pár oldallal korábban láttam itt ajánlva az Acer G247HYLbidx monitort, ez a paraméterei alapján jónak tűnik.
Fentiek közül melyiket, illetve milyen egyéb modellt ajánlanátok? Főleg gyakorlati tapasztalat alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...