- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz MadKet #119519 üzenetére
Én nagyon hajlok a Giga felé, az usb C és a kvm miatt.
Viszont az acer meg 1.4 DP
Nemtudom mennyire kell nekem a 120Hz feletti 10bit.
PIP, PBP -et egyszer póbáltam szvsz semmi értelme, talán egy samu g9 nélFail3D!:
Natív 2k jobb képet ad , mint egy 4Ks monittor 2K n, ha FHD n használnád az más kérdés , nem tudom mekkora a méret.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
Biga123
addikt
válasz MadKet #119405 üzenetére
"Ha esetleg nem, kérdés hogy mennyire gáz ha játék közben mondjuk csak 1080p-ben használok egy 1440-es monitort (full homály lesz az egész?)" - IGEN
A dell PWM es - vibrál, azt kizárnám.
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
félisten
válasz MadKet #105697 üzenetére
Ha HIGH mellett tartani szeretnéd a fix 75Hz-et (hosszú távon is), vagy 60Hz körül játszanál adaptive sync-el, akkor a GTX1060 mellé inkább 1080p-s monitort vennék, az meg max. 27"-ban néz ki jól, szvsz.
Acer Nitro VG270bmiix
AOC 27G2U5
BenQ EW2780Oázisnál most van raktáron egy leértékelt Acer Predator XZ271... csaxólok.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
titán
válasz MadKet #105640 üzenetére
2070S-sel és 1080Ti-vel használom a freesyncet. Annyi a nyűgje, hogy néha (hetente?) az aznapi első 3d alkalmazásba belépve villog, akkor egy gyors monitor kikapcs-bekapcs megjavítja. AMD-vel (VEGA 56) ilyet nem produkál.
(#105641) H0NV3Đ
Lányom egy 60x100-as asztalon használja. Szerintem (és szerinte is) oké.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AuraSync kibeszélő topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest