- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsi1987 #87457 üzenetére
Nem tudom, mennyire van értelme mezei felhasználáshoz kalibrálást kérni, mert én nem kértem, ahogy írtam is!
Mivel nem végzek grafikai munkát, számomra nem volt lényeges a maximális színhűség. A beepített színprofilok közül szoktam kiválasztani azt, ami "jól esik a surmeimnek", és kész. A másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy úgy rémlik, a monitort kalibráltatni alapvetően a videókártyához kellene, mert mindegyik picit más, sőt, a kimenetek sem egyformák, még adott példányon sem! Az én esetemben 3 DisplayPort hajt meg ugyanolyan kábelekkel ugyanolyan monitorokat, mégis, azonos beállítások mellett látható különbség van a színhőmérsékletekben! Az egyik láthatóan melegebb árnyalatú képet ad, mint a másik kettő, de vélhetően azok is csak szemre egyformák. Ugyanez volt a Dell U2311-nél is, sőt, ott konkrétan mindhárom más volt picit, így azonos eredményhez 3 különféle beállítással hajtottam őket. Ha kényes lennék erre, biztosan megérte volna kalibráltatni, de ha közben VGA-t váltok, akkor vélhetően új kalibrálás is szükséges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Acer Nitro xv272uf3 , 300hz , 2k, 27" ,2027.11 ig gari
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest