- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
1. Jó lesz.
2. Filmehez, játékhoz nem szükséges kalibrálás azonban ha nem elégszel meg a "gyári kalibrálással" abban az esetben egy műszeres kalibrálással egyszerűen fogalmazva színhűbb lesz a monitorod ami nem biztos, hogy "szebb" lesz. Van akinek a színesebb szaturáltabb képvilág tetszik. -
Isual
veterán
Jobb lesz nála.
HDMI-DVI kábel jó lesz összekötni a VGA-d DVI kimenetével.
Kalibrálni csak szakember tud, megfelelő eszközzel, így ezt magad nem tudod elvégezni.(#50413) Motar: Megfelelő alkalmi játékra, nincs vele gond, ajánlott. Esetleg Acer G226HQL, Dell S2240L lehet még alternatíva ebben az árban. Kicsit drágábban Dell P2214H a legjobb talán.
-
BonFire
veterán
-
ricsi718
csendes tag
Szia!
köszönöm szépen de az acer amit küldtél az nekem túl drága már, nekem bőven elég az ekkora amit én kinéztem magamnak mert maximum 35 ezer forintot tudok monitorra költeni.
Minden szempontot figyelembe véve ez a 3 legjobb 35 ezer Ft alatt. Csak kérdés hogy a 3 közül melyik legyen
Valaki esetleg tudna ebben segíteni? Lényeg hogy nekem nem fontos hogy mennyire dönthető vagy nem dönthető. Nekem a képminőség a fontos.
Köszönöm szépen előre is!
-
jim bcs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- War Thunder - MMO Combat Game
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest