- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dr_strange #84 üzenetére
A DSL-re nagy nehezen felszenvedtem a Symphony-t, miután fél giga egyéb cuccot is fel kellett raknom mellé, és nem is lett oylan gyors, mint reméltem.
Az abiword csak Rich Text-et tud írni, írják is a weboldalon. Ez kevés ide.
Két megoldás lehet: gépbővítés, vagy winXP + officeXP. -
Sziasztok!
Egy nagyon régi gépre (P2-400, 256M ram) kellene pár dokumentum néző progi.
pdf, ppt/pps, doc, xls, netán docx, xlsx megnézésére keresek kicsi, egyszerű, és villámgyors progi(ka)t, amik gyorsan megjelenítik az említett gépen a dolgokat, és nem köszörülik agyon a döglassú winyót.
Ubuntu 6.06 LTS van a gépen.A repo-ban találtam pár dolgot, de a géphez csak ritkán férek hozzá, nincs időm tesztelni, hogy az adott progi valóban megjeleníti-e az újabb fájlokat is, és hogy elég gyors-e.
A Lotus Symphony-t próbáltam doc/xls-re, de az kb 3 perc alatt nyit meg egy fél oldalas szöveget ezen a gépen, szóval halálos.Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Szoktatok linkelni egy listát, ami a vindózos progik linuxos megfelelői tartalmazza. Belinkelnétek nekem, mert hiába guglizok pont az a lista nem kerül elő sehogysem.
Itt is kerestem, de nem sok eredménnyel.
A Virtualdub-hoz hasonló progit keresek egyébként, de inkább annál okosabb kellene, mert .avi-t, és/vagy .ogm-et (netán .mkv-t) szeretnék vágni vele, méghozzá újratömörítés nélkül, de ha V.dub-bal egyenértékű progi van, az is jó.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest