Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dr_strange #84 üzenetére
A DSL-re nagy nehezen felszenvedtem a Symphony-t, miután fél giga egyéb cuccot is fel kellett raknom mellé, és nem is lett oylan gyors, mint reméltem.
Az abiword csak Rich Text-et tud írni, írják is a weboldalon. Ez kevés ide.
Két megoldás lehet: gépbővítés, vagy winXP + officeXP. -
Sziasztok!
Egy nagyon régi gépre (P2-400, 256M ram) kellene pár dokumentum néző progi.
pdf, ppt/pps, doc, xls, netán docx, xlsx megnézésére keresek kicsi, egyszerű, és villámgyors progi(ka)t, amik gyorsan megjelenítik az említett gépen a dolgokat, és nem köszörülik agyon a döglassú winyót.
Ubuntu 6.06 LTS van a gépen.A repo-ban találtam pár dolgot, de a géphez csak ritkán férek hozzá, nincs időm tesztelni, hogy az adott progi valóban megjeleníti-e az újabb fájlokat is, és hogy elég gyors-e.
A Lotus Symphony-t próbáltam doc/xls-re, de az kb 3 perc alatt nyit meg egy fél oldalas szöveget ezen a gépen, szóval halálos.Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Szoktatok linkelni egy listát, ami a vindózos progik linuxos megfelelői tartalmazza. Belinkelnétek nekem, mert hiába guglizok pont az a lista nem kerül elő sehogysem.
Itt is kerestem, de nem sok eredménnyel.
A Virtualdub-hoz hasonló progit keresek egyébként, de inkább annál okosabb kellene, mert .avi-t, és/vagy .ogm-et (netán .mkv-t) szeretnék vágni vele, méghozzá újratömörítés nélkül, de ha V.dub-bal egyenértékű progi van, az is jó.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest