- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Videós, mozgóképes topik
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexBrown
csendes tag
válasz csabika0001 #1606 üzenetére
Sziasztok!
Kösz az eddigi hozzászólásokat, jó nagyokat lendítettetek rajtam.
Epzon hatalmas segítséget adott azzal, hogy az ethernetet pontosan megfogalmazta, nekem eszembe sem jutott soha megnézni a definíciót, és szégyen vagy nem, mindig a net kapcsolati eszközeként azonosítottam, a LAN-hoz fogalmilag soha nem társítottam.
Kérdéseim azért még vannak:
- A D-Link Fast Ethernet printszerver beiktatására miért volna szükség, ha a nyomtatón van ethernet és wifi? Van talán valami plusz szolgáltatása, vagy van esetleg előnye annak, ha nem a nyomtatóba van beépítve, hanem külön egységként működik? Úgy látom, hogy árban nincs nagy eltérés a két megoldás között..... Másrészt egyszerre kell a router és a printszerver is? Ha egyszerre kell, akkor két eszközt kell a konnektorba dugni egyidőben a használat közben, vagy a printszerver a nyomtatón keresztül kapja az áramot?
- A TP-Linknél fontos-e, hogy kezelje a nyomtatót, van-e ilyen tulajdonsága, vagy az UTP kábellel elég a kettőt összekötni, és ez elég?
- 600x600-as és a 2400x600-as felbontás a lézernyomtatásban milyennek számít, milyen lenyomatot kapok? A 2400-ast túlzásnak tartom, a 600-ast vázlatszintűnek. Legyen a mérce mondjuk egy közepesnél jóval igényesebb önéletrajz.
1200x1200-ast is találtam, de a paraméterei nem feleltek meg az elképzeléseimnek. Egyáltalán melyik felbontás a 2400, ha azt írják előre, az A4 lapon hosszában, vagy széltében? Ez pl. szerintem azért fontos, mert a sorok kezdetén esetleg nem pont egymás alá kerülnek az első betűk. Vagy ez 600x600-nál már nem érzékelhető?
- A nyomtató beépített tűzfalának van-e valami értelme, vagy routeres hálózatban nem érdemes ezzel foglalkozni?Most ott tartok, hogy Samsung CLP-325W és szóba jöhet még a HP CP1025nw.
A okok: van két wi-fi -s laptop, amelyeken általában netezünk, két PC-t Linuxszal használunk, TP-Link a router (4 UTP-s, más nincs rajta).
Vajon jó irányba haladok?
Üdvözlettel minden hozzászólónak!
Alex
-
joe2005
senior tag
válasz csabika0001 #1604 üzenetére
Köszi, végre megvan!
"Have you tried turning it off and on again?"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.