Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragzso
újonc
Egy kérdés még felmerült a választásom végére (jelzem Japán párti vagyok):
- Gree Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 10 év gari
- Daikin FTXF35A 3 év gari
A Daikin kb. + 60e Ft. Elbizonytalanodtam kicsitElőre is köszönöm!
-
ragzso
újonc
Csempén ritkán látom így. A legtöbben a legkevesebbet csatornáznak a csempére - értsd a jelen esetben először vízszint majd függő, de ez csak szőrszálhasogatás.
Nekem a konnektor a furcsa, de mint írtam tanuló félben vagyok és lehet csak én nem olvastam/láttam még ilyen megoldást. -
ragzso
újonc
Természetesen a társasházi képviselet bevonásával történne, már csak azért is, mert a feljárathoz nekik van kulcsuk. Újoncként a témában nem könnyű megállapítani, hogy ki is a szavahihető szaki, aki a helyszínen megmondja nekem hogy mi is lenne jó. Pár itteni cég első szórásban azért esett ki, mert csak a legalsó kategóriás klímákat forgalmazzák és csak azokat építik be. Most még keresgélek.
-
ragzso
újonc
válasz
Miklósbácsi #45504 üzenetére
A cég is kérdés. Erre el fog menni még egy kevés időm. Borsod ahogy látom nem a fellegvár ebből a szempontból. A 3,5-es lesz akkor, mert árban nem sok különbség van, plusz majd kiderül személyesen mi a végső ár. Köszönöm!
-
ragzso
újonc
Sziasztok!
Olvasgatok napok óta a témában, de arra jutottam, hogy inkább kikérem az itteni sokat tapasztalt emberek véleményét.
Adott egy kis 4. emeleti panel lakás, aminek a nagyobbik szobáját (sacc 18m2) kellene hűteni, mert a lakás felett csak a bitumennel fedett tető van, ami meg ontja lefelé a meleget - a napokban lévő nagyobb meleg (~35°C) mellett 27 °C volt a szobában.
A kinézett klíma, már csak a megbízhatóság miatt is a Daikin FTXF25A (vagy 20). Több cégnél is nézelődtem, 260-270e Ft lista ár átlag, ami nem tudom mennyire lehet releváns.
Amitől tartok, hogy a szerelés nem lesz egyszerű, mert erkély nincs és a 4. az 4.Előre is köszönök bármi nemű segítséget - a klímák nem az én világom és csak most kezdem tanulgatni, hogy mi micsoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nyaralás topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Energiaital topic
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest