- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
TeeJay #69784 üzenetére
Köszi, de ha kioktatás kell, arra ott az asszony
, ráadásul ahogy említettem, olyan élethelyzetben van a rokon, hogy nem igazán van más választása. Egyébként pár éve nekünk is volt mobilklímánk a split előtt, és sztem teljesen oké volt, pedig az is egy egycsöves gép volt, egy Whirpool. Nyilván hangos volt, zabálta az áramot, de 30 perc után laza hűtőház fílinget hozta...
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Létezik olyan, h a lidl-es mobilklíma (asszem a Comfee gyártmányú, "okos" verzió) nem tud kihűteni egy kb. 20-25 négyzetméteres szobát (betett ajtóval)? Unokaöcsém vett egy ilyet (albiba csak ezt engedték), és azt mondja hideget fúj, de kb. 25 foknál nem megy lejebb a hőmérő... Van vkinek tapasztalata a cuccal? Mármint h ez ilyen, vagy vmi gebasz van? -
TaliGa
aktív tag
válasz
Miklósbácsi #31168 üzenetére
Köszi!
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Daikin FTXB-nél a vízszintes légterelőt (nem a swinget) hogyan lehet állítani? Látom, hogy ott van belül egy-egy fül, de a kézikönyv gombot ír, és az se világos, hogy működés közben szabad e (mert, amikor nincs bekapcsolva a függőleges nagy légterelő takarja)? -
TaliGa
aktív tag
"Mindkettő ugyanolyan wifi egységet tartalmaz, csak az egyik cikkszámon lévő dobozában benne van a régebbi gépekhez (FTXB, FTX..J) csatoló kis elektronika is."
Az FTXB is wifizhető? Nem elírás? Én eddig úgy tudtam, h nincs hozzá kompatibilis modul. Nemrég két FTXB25C-t szereltettünk fel, és a wifi nem volt elvárás, de utólag az egyikbe lehet, hogy tennék... -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Szinte azonos árban ajánlott a klímás Daikin FTXB25C-t, és Gree comfort X-t. Inkább hűtésre lenne használva, fűtés max. 1-2 hét átmeneti időszakban. Melyik lenne a jobb választás? Illetve a Daikin-ból érdemes feljebb lépni mondjuk vmelyik Sensira modellre, és ha igen melyikre?
Előre is köszi a válaszokat!
Ja, és ez az FTXB25C-ről legtöbb helyen írják, h van benne vmi Titanium szűrő, máshol meg, hogy nincs, hol az igazság? -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Egy 25 és egy 15nm-es szobába szeretnék klímát, elvileg 2db 2,5kW-os elég lenne. Daikinra sztem nem elég a költségvetés, mert nagyjából fél misi, meg egy kis apró van az egészre. Úgyhogy LG, Gree, Midea fér csak bele, ebből a helyi szerelő a Mideat promótálta nagyon, de meghallgatnám a ti véleményetek is. Szal ennyi pénzből mit lehet kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest