-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Nekünk a tenkes szerelte fel a második klímát. Tisztán és precízen dolgoztak. Egy Fischer nordic lett fel rakva. Csendes és teszi a dolgát. Az akkori árajánlatba nem volt megszabva márka, így mindenfélét raktak a listába. Most kértem egy új ajánlatot tőlük a döglődő klíma cseréjére de megszabtam, hogy csak japán legyen. Meg se próbált rá venni egy újabb fischerre vagy más kínai csodára. Szerintem korrektek. Egyébként se nagyon találni jó klímást pécsen. Vagy ha tudtok akkor osszátok meg velem.
-
Castell
aktív tag
Hát a Fisher kapta a legnagyobb pontszámot, nem azt mondom, hogy rosszak, na de :)
Egyébként jó összefoglaló, és segíthet a választásban is. Bár annyi vélemény van egy-egy típusú klímáról pro és kontra, hogy nehéz lehet a választás. A legvitatottabb típus jelenleg a Gree Comfort X :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest