Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Nekünk a tenkes szerelte fel a második klímát. Tisztán és precízen dolgoztak. Egy Fischer nordic lett fel rakva. Csendes és teszi a dolgát. Az akkori árajánlatba nem volt megszabva márka, így mindenfélét raktak a listába. Most kértem egy új ajánlatot tőlük a döglődő klíma cseréjére de megszabtam, hogy csak japán legyen. Meg se próbált rá venni egy újabb fischerre vagy más kínai csodára. Szerintem korrektek. Egyébként se nagyon találni jó klímást pécsen. Vagy ha tudtok akkor osszátok meg velem.
-
Castell
aktív tag
Hát a Fisher kapta a legnagyobb pontszámot, nem azt mondom, hogy rosszak, na de :)
Egyébként jó összefoglaló, és segíthet a választásban is. Bár annyi vélemény van egy-egy típusú klímáról pro és kontra, hogy nehéz lehet a választás. A legvitatottabb típus jelenleg a Gree Comfort X :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest