- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"a mAh pedig nem a tárolóképességet jelöli, hanem hogy mekkora leadásra képes 1 óra alatt."
Ez így nem igaz, itt senki se tanult általánosban fizikát?! Ha összeszorzod a mAh-t a V-al, akkor megkapod, hogy mennyi energiát képes letárolni mWh-ban. A villanyszámla ennek a milliószorosában van megadva 1 kWh = 1000Wh = 1000000mWh. Ezeket természetesen át lehet váltani Joule-ra, ha valakinek sok ideje van. Azt hiszem a vésztápok általában 5V-al működnek, szemben a kocsi aksikkal amiknél 12V a feszültség emlékeim szerint. Szoktak ezzel is trükközni, hogy alacsonyabb feszültségre számolják ki a mAh-t, aztán kijönnek többtízezres adatok. Érdemes a kütyü súlyát is nézni, abból nagyjából meg lehet ítélni egy energiasűrűség táblázat alapján, hogy mire lehet képes maximum. Olyan 0.3-1.0MJ/kg a reális wikipedia meg egyéb oldalak szerint lítiumos aksikra. 1MJ ~ 0,28kWh, szóval 84-280Wh lehet egy 1kg-os aksiban, ami 5V-al számolva 16800-56000mAh-nak felel meg. Egy 150g-os aksira 2520-8400mAh a reális ezek szerint. Amire ennél többet írnak ugyanilyen súllyal, az eleve gyanús. Szóval a súlyt is érdemes figyelni. (A következő évtizedben majd szép lassan átáll az ipar a lítium-kén alapú aksikra, amik ennél legalább 5x többet tudnak majd.)
-
werszomjas
addikt
Jó árnak azért nem nevezném, banggodon kb fele ennyibe kerül
Az ebay-en ugyan úgy kaphatsz hamisat, sőt az ebay-en kiírják nagy mellénnyel, hogy ORIGINAL és hamisat küldenek, ilyen dolgokat én inkább webáruházból veszek, paypallal kell fizetni, ha nem eredeti, dispute.
Én banggodrol már vettem 1db 10400-ast 1db 5000-es slimet és mindkettő eredeti volt.
-
jeni
félisten
Ebayos a cucc! Akkor most? 99,7% értékelése volt neki mikor lett rendelve. Most meg 93,2%. Ebben a hónapban 4 negatívumot kapott.
A felhasználó spanyolként volt megadva EU.-s város volt megadva és végül Svédországban lett feladva legalábbis annak a címe és feladása volt megadva. -
Tamás 72
tag
-
jeni
félisten
viszont a színen is megjelent a Lenovo névvel hasonló tudással
végül a XIAOMI 16000mAh rendeltem meg innen -
honda 1993
senior tag
Hmm.
Legalabb ma is megtudtam valamit.
Egyebkent csak ennyi van feltuntetve: 5600mAh 5V
Ezek alapjan nem igazan derul ki semmi." hanem hogy mekkora leadásra képes 1 óra alatt."
Viszont akkor nyilvan nem lehet hogy pl csak 1000 mAh tarolasara kepes, mert ha 5600 at tud leadni egy ora alatt akkor azert a tarolokapacitasnak is illene megkozelitenie ezt a szamot.Elolvastam azt amit linkeltel, bar bevallom hogy nem vagyok oda a fizikaert.
-
jeni
félisten
ebayon van a nagyobb 9000 Ft alatt meg lenne,mivel ingyen szállítással jönne
-
pinnacle
nagyúr
Köszi zeon.hu, llaszlo! Mire lehet abból következtetni, hogy a leadott teljesítmény 5x5,2=26Wh?
Nekem még azt tűnt fel, hogy az 1 éves Samsung S Advance 1500 mAh akkuját legalább 3 óra alatt töltötte fel. Ez is normális? Azt meg végképp nem értem, hogy tudja a Samsung S3 2100 mAh akkuját 3x feltölteni?
-
pinnacle
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest