- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Hát igen ezek szerint akkor nagyon elárazták, de ennyi pénzért tényleg ajándék volt.
Megvásárlás után, nem volt teljesen feltöltve és két telefontöltést kibírt. Nemrég tettem töltőre, teljesen feltöltöm és meglátjuk, hogy utána mit produkál.
Még ha nem is tud 78000mAh-t leadni, még akkor is megéri ha már kb. 5600-t tudni fog, hisz 2500ft tényleg nem nagy ár érte, és még a lámpa funkció is jól jött már tegnap vízóra leolvasáskormert pont ott volt a táskámban, elővettem és kész
Annyit tudok, hogy december 24-ig a vidéki (siklósi) tescoban biztosan volt power bank akció, de az árakra pontosan nem emlékszem, csak akkor lettem rá figyelmes amikor 27-én délelőtt bementünk a T-be és ez volt az utolsó darab 2535ft-ért ill. volt mellette egy 2200mAh-es 990ft-ért
nevetséges. Na mindegy, de ha tényleg félreárazásról van szó akkor meg abszolút örülök, még ha csak két telefontöltést bír el (az páromnak és nekem bőven elég), de mivel nem volt teljesen feltöltve és úgy töltött fel két telót, ezért még az is lehet, hogy hármat is ki fog bírni, akkor meg aztán tényleg szuper vétel.
Ha feltöltődött majd megírom, hogy hány telefontöltést bírt ki ez a kis lab31-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest