- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Raid-be lesz.
Amúgy a DS3 lapom is 10-et lekezel.Speed(R):12+2 raptor lenne benne.800-as táp elviszi?
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Nordic
Közösségépítő
ezt én is kiszúrtam és igen meggyőző a tesztje is, csak gondoltam megkérdezem, hátha adódik más ilyen v ehhez hasonló ház...imádok válogatniui:ja tápra nincs szükségem, mert már benn figyel a mostani házamba egy 500-as Chieftec
ha valakinek van másik házra való javaslata szívesen várom...
-
KMT
addikt
Gondolom a semminél hangosabb egy venti.
A fűtés persze nem szó szerint értendő, de ugye van benne egy motor... Meg egy ventillátor után melegebb a levegő, mint előtte. Persze itt nyílván minimális értékekről van szó.
Nem kötekedés, de ez fizika.Amúgy valami ilyen választ vártam. Mármint hogy nem hangosabb, és jobban hűt, mint a sufni megoldásom.
Ha lesz rá pénzem, majd akkor megkérdezem, hogy melyik házat is vegyem, addig úgyis változnak a dolgok. -
nyunyu
félisten
Haaat, en hulyet kaptam a Centurion 5 kek power+hdd ledjetol.
Ejszaka kiveri az ember szemet, annyira fenyes.Tenyleg, sarokban porosodik az a haz, mivel vegul megsem probaltam beleepiteni a vizhutesemet.
Vajon mennyiert lehet eladni?[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Traxx
őstag
Jól látom a honlapon, hogy elöl azok az "oszlopok" vagy mik kékesen világítanak? Vagy csak a ledes ventik mellékhatása volna?
Mindenesetre tetszik a jószág, mozoghat benne bőven a levegő, az ára is baráti...Apropó, rezonancia? Tapasztaltál?"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
horitomy
tag
Hát igen, pont ezért nem tudom eldönteni, hogy melyik házat?!
Ragaszkodok, hogy kezdetleg 2 ventivel próbálhassam a rendszert, hátha elég. A többi ventit kikötném. Ha esetleg kevés, akkor emelném a létszámot.
A két ház között pont ezért nem tudok választani. A skarkoonba a táp is szellőztetne.
De a 690es ház meg sokkal jobb. És ezért is kérdezem még mindig, hogy tudom e, és szabad e egy tápot fordítva beszerelni? -
CactuS
Arcképgyáros
Bocsánat, lehetttem volna egy kicsit pontosabb is Szóval lehetőség szerint ha 15k alatt lenne az emlegetett követelményekkel,akkor az már überfa..a lenne.
Chieftecet jobban szemügyre kelene vennem belülről,de mondjuk a ~13k az baráti. CM 690et olvastam, fel is írtam, csak szerintem felénk nem igazán kapni (Tolna megye)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Thommyboj
aktív tag
úgyan nincsmit, amit tudtam megosztottam..
az a Zalman hűtő tényleg nagyon jó, ha kompaktibilis lett volna az alaplapjaimmal valamelyik zalman hűtő akkor tényleg zalmant vettem de így vettem az ikergyártótól a primecoolertől úgyanúgy full réz 12 cm es hűtőt, a tápegység is nagyon jó nekem is chieftecem van és gond nélkü elvisz mindent, úgyhogy azt se kell tényleg cserélni.
na kb ennyi, mert azért ez nem az a topic.
ha valaki offolásnak nézte volna bocs. -
CriticalHit
őstag
Bármelyikkel jól jársz. Az SLK3000B 8K-ért megvehető Deidice boltjában, kis szerencsével. A Cavalier 3 a legmélyebb (500) viszont előre csak 8-as venti szerelhető, ami csak akkor gond ha 1- nél több vincsit akarsz hüteni. A többibe 2 darab 12-es szerelhető. Egyetlen ajtós. Érdemes megnézni a Cooler Master Elite -t, mert csak 9K az ára és alig alacsonyabb az 534-nél.
Igazán jó minőségü csendes ventit neked kell beszerezned, mert sem a gyárilag beépitett Antec TriCool, sem a Cooler Master ventik nem erről hiresek.
A felsoroltak közül az SLK3000B és a Cavalier 3 a legjobb csendes gép épitéséhez. 12-es ventinek tegyél bele Nexus Real Silent ventiket, vagy Scythe 1200-es S-Flex-et, 8-as nak pedig Papst-ot. A pocira tegyél egy Ninja-t vagy egy Arctic Cooling 7-t(Freezer 64 Pro). Csendes tápnak pedig ott van a 380-as Seasonic S12 vagy a Zalman 360B. Passsivban pedig az FSP Zen és élvezd a csended."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Thommyboj
aktív tag
hát ha anctec slk3000b-t akarsz azt hiszem még símán lehe a hardwareoc webshopból rendelni, múltkor ott láttam, amúgy ha olyan házat akarsz amin fő szempont hogy a panel legyen felül az a centurion 532 azon felül vannak a gombok és a kivezetések is, az előlapja szivacsos, alapon 1 ventit adnak hozzá ami kék színben tündököl de szerintem bármilyen más 12 cm esre cserélhető a másik, hogy nem tudom kinek mi a véleménye az enyém az, hogy az 532 nek van két oldalt ilyen rúd vagy hogy mi az azért az nem tetszik nekem, a coolermaster centuriok(532,534) amúgy alul vannak kivezetések a power gomb a látható 3,5 ös hely alatt, belül viszonylag tágas a hely 90 fokkal elforgatott vinyótartó, plusz még van 3 rejtett vinyo hely is, a cavalier hasonlü a centurionhoz csak hullámos disajn és kinyitható ajtaja van oldalt a kivezetések, viszont a cavaliernek azt hiszem nincs elforgatva a viny doboza, és egy kicsit zsufibb lehet bizonyos atx es lapok esetén, a gigabyte triton meg kicsit hasonlít a centurion 534 hez, ja és mint a coolermasterek csavarmentesek, ennek egyik plussza hogy van a vízhütésnek egy gumirozott kivágások, de ennek is alul vannak a kivezetései és a power gombja is, ennyit tudok egyenlőre eme késő órán írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest