- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ansell
tag
válasz xPraetoriaNx #59930 üzenetére
Újra megjelentek a P400 fekete házak a kiskereknél.
Én rendeltem is egyet, remélem a hangszigetelt P400S ablakosat kapom, mert eléggé keverik a cikkszámokat...ITX konfig eladó!
-
veterán
válasz xPraetoriaNx #60952 üzenetére
Jaja ala kell rakni vakamit , en is ugy oldottam meg az also szellozest [link]
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60952 üzenetére
+1, vagy egy darab plexit, vagy úgy bármit.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60651 üzenetére
azért az átlagnál keskenyebbek és alacsonyabbak, alsó tápos, álló lapos elrendezésben ennél nehéz kisebbet csinálni, vagy akkor a hűtés lesz rosszabb. de amúgy valóban, az S340 pár centivel alacsonyabb és rövidebb a P400-nál, az meg ugyanígy egy normál ATX Mid-towernél.
(#60653) FeW: a Phantom FT egy jó ház, kicsit régi design, de akkoriban elég jónak számított és nem ritka, hogy egy gyártó 4-5 évig életben tart egy jól sikerült szériát. mindemellett az ára is nagyon baráti, ha apróról veszed, nekem személy szerint a fehér verzió tetszik a legjobban, de a fekete se rossz, a másik kettő már túl sok.
[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
válasz xPraetoriaNx #60618 üzenetére
egész nap csak böngésztem. de az általatok ajánlott házak nem nagyon jöttek be optikailag próbálok szűkíteni az enyémek között, de egyszerűen a porszűrős részen elvérzek velük rendesen...
nem tudom melyiknek van értelmes de könnyen tisztítható porszűrője. -
Zsolty001
tag
válasz xPraetoriaNx #60502 üzenetére
Biztos nem sül meg és lehet az én hülyeségem, de azért az élettartama szempontjából talán jobb, ha hűvösen van tartva. A jelenlegi házamban nincs SSD hely ezért eleinte a DVD alá tettem őket, ott 40 fok fölé is felment. Azóta vettem keretet és most a HyperX 28 fokos. A kábelelvezető részre tenni nem túl elegáns szerintem.
-
kicsigal
csendes tag
válasz xPraetoriaNx #60444 üzenetére
Köszönöm!
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60441 üzenetére
akkor ki lehet, hosszan nyomni még nem próbáltam
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60437 üzenetére
én se szeretek nagyon kavarni, de ha még ők se kapták meg esetleg és különösebb gond nélkül le tudják mondani, akkor miért ne?
-
veterán
-
Gee_-
tag
válasz xPraetoriaNx #60376 üzenetére
Neked milyen videokártyával és cpuval van?
Arra gondoltam azért melegedhet túl az északi híd mert a proci és a videokártya között van az északi híd ugye és a videokártya backplatje szerintem a hőt átvezeti a északi hídra.
Könnyen szerelhető ez a 400C, szükséges lenne még +1 ventilátort előre?
[ Szerkesztve ]
-
válasz xPraetoriaNx #60311 üzenetére
Irtam utana hogy beneztem, ket legutobb nalam jart procibol altalanositottam. Azt hittem az innovacio jegyeben mar semmihez nem jar huto csak szep doboz a polcra . Jo hogy szoltatok, megneztem es lemondtam a hutot, majdnem 7000-rel kevesebbe faj a project. Ha még a ramot is felezné az uj gazdi, akar normalis haz is kijonne a penzbol .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
itldj
aktív tag
válasz xPraetoriaNx #60311 üzenetére
Az OEM jelzésű procikhoz nem jár hűtő, és csak 1 év gari van rajtuk. A BOX jelzésűekhez mindig adnak gyári hűtőt, és ha jól rémlik 3 év a gari.
-
válasz xPraetoriaNx #60289 üzenetére
Ezekhez mar nem adnak gyari ventit, csak egy akkora dobozt amibe belefer, es egy marék levegot a procin kivul. De az otlet jo, koszi, probalok faragni rajta. 8gb+8gb-t is felvetem, az se rossz.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60271 üzenetére
ez a szivárgásos téma erősen túl van fújva, vannak szériák, amiket kerülni kell, de az Asetek gyártmányokra egyáltalán nem jellemző, a Corsair és az NZXT nem vállalna rájuk 5 év garit, ha tömegesen kezdenének szivárogni. az áruk egy másik kérdés, ha elfér a házban és RAM-okba se zavar bele, akkor egy komolyabb léghűtés mindig jobb választás ár/érték arányban.
-
MODERÁTOR
válasz xPraetoriaNx #60268 üzenetére
Lehet nem macsó lesz hanem egy árnyék szikla 2
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60261 üzenetére
több Phanteks cucc is hiánycikk perpill, én egyre komolyabban hiszem, hogy benyalták a Hanjin csődjét, mert egyébként miért ne hoznának valamit, ami rohadt jól fogyott?
amúgy aprón van 18-ért most is fehér.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #60050 üzenetére
lassan sikerül dekódolni az üzenetet, a skylake zavart össze.
ebben az esetben a hova lényegtelen, szabad választás, a hogyannal kapcsolatban pedig a józan paraszt ész és a ház használati utasítsásának kombinációja javallott.
-
bandee0817
tag
válasz xPraetoriaNx #59944 üzenetére
per pillanat semmilyet de úgy akarok venni gépházat hogy az a jövőben ne okozzon akár ilyen gondot is hogy ne férne bele valamilyen hűtés vagy gpu, proci hűtő, stb...
-
fogtunder
nagyúr
ezek a webshopok nem manuális listázással dolgoznak, az kb. kezelhetetlen lenne, hanem a nagykerekhez vannak direktben bekötve, többhöz is, gondolom ott volt változás a háttérben és új termékként húzta be automatikusan.
(#59934) demmer123: az alapján, amit láttam róla, elég jó kis ház, kicsit furcsán megoldott légáramlással, lent szív, fent kifúj. kicsit fura az elrendezés, ha nem moduláris a tápod, akkor a takaró lemez mögé begyűrt kábelek kissé útban lehetnek a kimenő levegőnek, de ezt mondjuk gyorskötözőkkel meg lehet oldani, illetve ha minden helyre szerelsz ventit, akkor negatív légnyomás lesz a házban, de semmi olyan, ami miatt ne lehetne megvenni, ha ez tetszik. 240-es kompakt vizet fentre biztosan (oda 360-ast is), de emlékeim szerint lentre is lehet szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Szerintem ennyire botrány a logisztika Mikor a gépet rendeltem két hete pont eltűnt a Zotac-féle GTX 1080 a készletből. Rájuk írtam várható-e még, erre megkaptam a sablon-választ: "tudja a f***". Két óra múlva megint készleten volt
-
thomeef
őstag
válasz xPraetoriaNx #59864 üzenetére
Merlint kérdezted? Meg van náluk antracit színben, szerintem az is jól néz ki, ha esetleg fekete nincs.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #59771 üzenetére
Nem fehér, antracit. Ilyen grafitszürke.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #59769 üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #59762 üzenetére
szerintem csak ideiglenesen nincs a forgalmazónál, ha van időd várj. viszont én az antracit színt vettem, jóval sötétebb, mint a gyári túlvilágított fotókon, fekete íróasztal és monitorok között se lóg ki a színe.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #59660 üzenetére
Én itt is csak jókat írtam a P400-ról, ha bejön a design az embernek, nagyon jó vétel, rendesen össze van rakva és nagyon könnyű volt szerelni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #59628 üzenetére
alul is van kivágás, elég levegő megy be rajta, az előlap előtt full áteresztő a ház. olvastam már, hogy valaki panaszkodott rá, hogy hangot ad a levegő, amikor ott bemegy és ráfordul a ventikre, de kb. egy helyen és ennyi.
a táp takaró lemezre megy két ssd, a harmadikat a dupla 3,5" keret alá, a ház alsó lemezére lehet csavarozni.
ha nem WD raptorokat raksz a két 3,5" helyre, semmi bajuk nem lesz, pláne, ha nem rendszert raksz rájuk és nem fognak állandóan menni.
"bele vannak nyomva a VGA képébe" ezt nem is értem, ha a felső PCIe slotba rakod a kártyát, akkor van közöttük vagy 10cm hely, de lehet több is.
hasonló házak, amik apróságokban szerintem jobbak: Phanteks Eclipse P400, Corsair Carbide 400C
-
Popes
őstag
válasz xPraetoriaNx #59628 üzenetére
Felül egy 2x16.5cm-es nyílás van és alul ugyan így.(szerintem bőven elég levegő tud bemenni)
A HDD helyek a hátlap felől az elejében vannak, én nem használom de itt a topikban Speeedfire írt róla hogy nem vészes a HDD-k hőfoka.Az SSD-k helyén nekem két noti vinyó van és 28-31 fokosak, én a szellőzésével is meg vagyok elégedve pedig egyelőre csak a felső venti megy 860rpm-en.
Nálam most így néz ki belakva.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz xPraetoriaNx #59620 üzenetére
" Lehetőleg ne legyen se túl csicsás / "szörnynek kinéző", se nem "lényegében egy fekete négyzet" fajta."
Az NZXT S340-ről beszélsz?Z9 Neo volt nekem is a kiszemelt de ráakadtam az S340-re és az én szempontjaimnak pl jobban megfelelt.
Annyi hogy ehhez csak 2db venti jár.Deus ex machina
-
castiels
addikt
válasz xPraetoriaNx #59623 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz xPraetoriaNx #59620 üzenetére
Mi a gond a z9 neo val?
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz xPraetoriaNx #59335 üzenetére
Örömmel látom hogy mostmár a gyártó honlapján olvasott infónak se lehet hinni... Kiderült mért fér a jelenlegi házamba kisebb hűtő, rohadtul nem 200mm széles, csak 180mm, tegnap lemértem... Szóval akkor valszeg beszerzek egy A-1000-est, ha már ennyien ajánlottátok.
[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz xPraetoriaNx #59338 üzenetére
Szi.
Elvileg 170-es hutő is belemegy!
[link]Nekem egy BeQuit Pure Rock van , és még maradt hely benne.
[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest