- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A GS-ekben szerintem van normális kábel support, mert domborított a gátlap, de kolléga remélem nemsokára ezt igazolja is. Az MS sorozatban nincs support a tálca mögött, csak egy sáv függőben az alaplap mellett, az meg nem sok...
(#31910) Santi22 : nem is emlékszel rá volt -e kábel support?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1. Nem kell védőbeszédet tartani.
2. Nekem van összehasonlítási alapom, Neked is?
3. Nekem nem az a feladatom, hogy minden házról a legjobbakat írjam.
(Egyébként ezt már mások is mondták és köszönöm nekik hogy így látják! )
4. A valóságot írom meg. Legalábbis megpróbálom.
5. Soha sem szépség alapján értékelek, látsz vmelyik táblázatomban erre vonatkozó pontszámot?
6. Nézd meg ezt a videót és mindenki döntse el mennyire vAN VÉKONY ANYAGBÓL ÉS MENNYIRE EGYSZERŰ VAGy sem kézzel hajtogatni...
7. Nincs jó kedvem, ne ingerelj
8. Attól hogy Te vhova el tudtad rejteni a kábeleket, attól még a tálca mögött csak 1 cm van, ami bullshit...
tegyél bele pl, egy Corsair CX430-at aminek qrva sok kábele van és rejtegesd... gy fsp apn 350-et persze hogy el tudsz ide oda tenni, mert 3 kábele van és 25 centis...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel nincs összehasonlítási alapod, nem is lehet legitim véleményed. Amíg az RC430-at láttam csak, én is azt hittem hogy az jó...
Nem a belerúgáson van a hangsúly. Viszont mondjuk az sem mind1, hogy Trabanttal karambolozol és belehalsz vagy BMW-vel vagy és megúszod könyök töréssel. A házak között is ugyanígy különbségek vannak, anyagvastagság és stabilitás terén is.Te nem a valóságról írsz, hanem arról az egyetlen egy imádott tárgyról, amit most frissen vásároltál. Nem is akarod hallani az ellenvéleményeket, bebeszélted magadnak, hogy ez IGENIS egy jó választás volt és Te egy nagyon ügyes okos rátermett srác vagy. Utóbbi lehet h így is van, de a GS-III -nál vannak jobb házak...
Mivel ízlések és pofonok különbözőek, nem is lenne értelme arról irkafirkálnom, hogy hű ez a ház milyen gyönyörű. Erről csak azokban a cikkekben írnak azok, akik 6 meg 8 évre veszik a házukat. Viszont én nem szépségversenyt rendezek, hanem minőségit.
Amennyiben Te csak kinézet alapján választasz házat, akkor neked egyáltalán nem kell olvasnod a cikkeimet. Lényegében Neked akkor legyen szőke, nagy mellű és formás popójú..., az agy, a gondolkodás, a lelkivilág, a beszédkészség, a humorérzék, az intelligencia, stb... mit sem számít ha jól értem... nekem számít.
Nem tudod akár melyiket meghajtogatni, mivel egyrészt vannak sokkal stabilabb merevebb vastagabb anyagból készített házak, másrészt meg soha nem is hajlítottál még másikat mert csak ezzel találkoztál. Egy álom képet vázoltál fel...
"Csupán ezért igyekeztem jelezni az esetlegesen ezen ház felé kacsintgató olvasók felé"
Jelezd, én meg mást jelzek.
-
hegegabi80
addikt
Igen sajnos matx méretben nem sok választék van kisebb méretben. Sok matx ház akkor, mint egy alap ATX-es. Bár az én matx lapom belemegy némelyik mitx méretű házba is.
Nekem Realan E-D5 van, ez ugyan az mint a Sharkoon. Csak még nem költöztem át, mert még nem készültem el a moddolással. Az aljába megy nekem majd vagy 1db 140-es (ez már elkészült), vagy 2db 120-as (ez még hátra van). Így talán egy kicsit jobb lesz a szellőzése, de nekem megy bele külön vga is, mert néha játszogatok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest