Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Nekem meg kb 13 fordult meg a kezeim közt és jelenleg is Xfi-t használok, de ez USB-s.
Elmeséljem mi történt amikor hirtelen indíttatásból úgy gondoltam, hogy feltelepítem a driverét?
Olyan Win7-re, amire még nem volt telepítve Creative driver next-et nyomogatva felraktam a drivert a CD-ről. Tehát nem állítottam el semmit.
Eredmény: eltűntek azok a beállítások amik az alap windows driverrel elérhetőek voltak, megjelent a volume control fülecske a tálcán ami nem működött, optikai bemenetet megpróbáltam beállítani, nem sikerült. Ezek után rendszer visszaállítással visszaálltam egy korábbi időpontra és visszajöttek a beállítások és minden szükséges funkció működik.De ha keresgélsz sok hasonlót találsz még az interneten világszerte.
Nem úgy ajánlunk kártyát, hogy Te el tudd adni a sajátod, általában úgy ajánlunk, hogy a vevő a lehető legjobban járjon, tapasztalataim szerint az Asusok jelenleg sokkal jobb választások, de általában meg szoktam említeni a Creative-ot is mint alternatívát, mert ha működik akkor alternatíva, ha nem működik akkor szenvedés. Úgy korrekt, hogy felvilágosítjk a kérdezőt az esetleges problémákról.
Sokat segít egyébként az eladásban, ha up-olod a hirdetésed. Ezt még 1x sem tetted meg úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY Quadro P400 2GB GDDR5 PCi-e videokártya 3xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest