Hirdetés
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
válasz
illes0102 #20038 üzenetére
Végül Creative SB Omni 5.1 mellett döntöttem.
Eszméletlen, hogy milyen különbség van egy "gamer alaplapi hangkártya" és ez között.. Sokkal tisztább és kellemesebb a hang, bár az alaplapin is volt fejhallgató erősítő csak éppen annyira felerősítette, hogy már már hallgathatatlan volt viszont alacsonyabb szintre véve elveszett a basszus.
HyperX Cloud gyönyörűen szól most már, állítgattam a basszuson is, alacsony szinten is szépen kiadja.
Ami legfőképp érdekelt az a térhangzás volt, amin meglepődtem hogy nem fulladt ki abban hogy "on/off" hanem lehetett választani mennyire húzza(?!) szét a teret. Ahogy a csúszkát húzod megjelennek + virtuális hangfalak, és kicsit változik a térhangzás. Amit próbáltam nagyjából középen, megjelent már a frontok és hátsó hangszórók mellé a center is. A csúszkát fullra húzva kicsit soknak éreztem már játék közben átláthatatlan volt.G633-at rákötve Jack-en keresztül viszont nem sok minden történt, nem volt különösebb hangzás változás sőt még gyengébb volt mint USB-n keresztül. De gondolom nem is arra tervezték a jacket csak PShez Xboxhoz meg telefonokhoz.
Viszont ezzel hangzásban már már inkább ismét a Cloud felé hajlok, lehet hogy a G633 kerül eladásra, vagy a polcra.
Optikain keresztül rákötöttem az erősítőmet is valamiért, az is sokkal hangosabb lett és érezhetően több mélyet ad akkor amikor kell. Pedig azt hittem optikai/optikai között nem lesz különbség.
Mindent egybevetve örülök, hogy ez mellett döntöttem a SB Z helyett, arra amire nekem kell bőven elég, talán sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest