Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
gyapo11 #11375 üzenetére
Nem is a több dologra gondoltam ,inkább a többféle navira, ami letölthető free v fizetős a Google Play-ről. Én a kis 8"-os Samu Tab Active2-vel navigálok jelenleg és 35e-ért vettem pont itt a HAP-n, ha profi autós tartó kell hozzá akkor 19e-ért van RamMount ami tölti is ha kell és a 9-es droid még pár évig jó lesz navigálni. LTE-s, így a Waze mint írtam 1 évig simán fut a domino Marathonnal ami 5Gb, ha kell más akkor ott a Google Maps is, vagy pár offline navigáció is rá. Tudom kis plusz pénz, de cserében egy modern eszköz sokféle navigációval használhatóan, mert más használati funkcióit most hagyjuk.
A Pioneer csinált régebben egy fejegységet amin tablet a kijelző, de már amikor kiadták is elment felette az idő, hát nem csoda ha nem terjedt el igazán, na meg az ára sem túl baráti a tudásához mérten, de hát Pioneer, legalább jól szól
Az iPhone nem szereti sem a meleget sem a hideget, így autóba navigálni nem is igazi megoldás szvsz. Én a külön eszközök híve vagyok inkább, a navigáció meg ha beülök és beindítom menjen azonnal, ne kelljen tartóba rakni és mókolni, emiatt is vettem egy 10,26"-os androidos eszközt, csak kell még a 3D nyomtatott házat megoldanom, talán januárra az is meglesz, addig meg jó lesz a tabom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest