Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Sir Gunar #11377 üzenetére
A többféle navival egyetértek, nekem is van olyan kedvencem telóra ami sokkal jobban bejön mint bármelyik pna programja.
A 10 "-ost az ablakba már nem nagyon lehet tenni, sokat takar, ha meg lent van akkor nehezebb rápillantani, de ezt csak gondolom, mert nálam az ablakban 7 "-os van max, a 6 "-os iphone meg a tükör alatt, ez is takar jobbra, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nem vészes.
Nálam a 3 órát bírta az iphone nyáron klíma nélküli autóban, verőfényes napon, ablak lehúzva, nem kapcsolt kis és nem vettem észre lassulást sem, de ez nem egy mai teló 6s+, 8 éves konstrukció. -
gyapo11
őstag
válasz
Sir Gunar #11373 üzenetére
Nem tudom fejlesztik-e, szerintem alapból csak programjuk megy, gondolom trükközni lehet, egyszer én is bemásoltam egy wince-s naviba egy filemanagert, ami a gps program helyett indult, és onnantól bármit lehetett futtatni.
A 7 collosok között van linuxos is, de semmi különbség, egyik oprendszerből se lehet látni semmit, azonnal a navi program indul mindkettőn.
Persze elavult, bár a linuxot mondhatjuk modernnek is, viszont ami kell egy navihoz azt tudja, zoomol, van pozíció, beszél. Az kétségtelen, hogy egy androidos vagy iOS-es eszköz több mindenre alkalmas. Az én iphone-om pl. 3 órát tud menni napsütésben nagy fényerővel, 94 %-os akkuval ezt mértem, azért ez elég kevés, szóval madzagot kell beledugni mint az autós gps-ekbe. -
gyapo11
őstag
válasz
Sir Gunar #11370 üzenetére
Igen, tévedsz, írtam korábban a két autós gps-t, amire évente 2 vagy 4 frissítés jön ingyen lifetime, amíg az eszköz működőképes. Garmin és Navitel LM jelöléssel. Én 5 kFt-ért vettem használtan 2-3 éve. Most néztem jófogáson, első 7 oldalon 2-3 találat van, 7 és 5 collos, de már 20-30 kFt magasságban, még így is olcsóbb lesz hamar mint az évente 8 ezerért térkép.
Nekem a Garmin azért tűnik jobbnak, mert pc-s programmal tervezhető az útvonal és áttölthető a gps-re. -
macmelon
csendes tag
-
Đusty
addikt
válasz
Sir Gunar #11360 üzenetére
Na jó de a 2-es 100 felett van a 3-as meg kétszáz felett
Nekem a 8-as méret is sok.
Tudsz még olyat ami bírja a meleget, tényleg nyári szélvédő mögött?
A PDA, PNA-k bírják de telóban, tabletben még nem hallottam ilyenről.
Viszont az említetteknek meg az a baja amit írsz.
Szóval kellene valami amin a waze fut, kicsi és bírja a hőséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest