- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
#98593280 #45493 üzenetére
Értem.
Az egyik 12cm-es venti a házhoz volt gyárilag (CM335) és vettem még egy Coolink 12cm-es ventit (a boltban sajnos csak ez volt). A TX3 felpörgött simán 2500-ra is, prime 95 alatt. A gép sajnos eléggé hangos, mert a 12cm-es házventiket nem lehet szabályozni. Szereznem kellesz hozzájuk vezérlőpanelt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
#98593280 #44729 üzenetére
A konfi összeállítás eléggé jónak tűnik, csak az emberke, akinek össze kell rakni, IPON vásárló, mert ott kap kedvezményt, ők pedig nem foglalkoznak Biostar termékkel. Más alternatíva helyette?
Ennyire nem igényli a Photoshop a komoly videókártyát? Egér+bill ügyben Logi LX710-re esett a választása (11K).
-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!
Tudnátok segíteni: 170K a keret, amiből komplett gép kellene, egér+bill. 22"-os mintorral, főleg Photoshop munkára.
-
F.B.I.
veterán
IItt egy 4870-es de az aktuális fórumában kérdezz rá, hogy mi a vélemény az XFX-ről, én úgy olvastam hangos, ha ez szempont nálad. Memókról nem tudok nyilatkozni érdemben, amúgy összeségében jó a gép.
-
F.B.I.
veterán
válasz
birozoli7800 #31400 üzenetére
A táp, a szíve a gépnek...ha megdöglik sokminden vele hal. Egy FSP és mindenki nyugodtan fekszik le. szerintem.
-
F.B.I.
veterán
válasz
elfelejtette #31394 üzenetére
Inkább egy Gigabyte G31M-ES2L, mert abban megy a tuning is rendesen.
Ebben a kategóriában jobb az Intel ha vállalkozó kedvű vagy.
-
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Üdv újra!
Ti melyiket választanátok, minnél több választ szeretnék:
- ház Nexus Caterpillar
- lap Gigabyte P35-DS4
- memó 2x2Gb G.Skill Trident 1066Mhz DDR2vagy
- ház GMC toast fekete
- lap Gigabyte P35-DS4
- memó Geil green 2x2Gb 1066a GMC-be vajon befér a DS4?
-
F.B.I.
veterán
Megrágom. Kösz fiúk! Majd megírom mi lett.
-
F.B.I.
veterán
válasz
vzsryl #30528 üzenetére
Elég korrektnek tűnik de sajnos kellene legalább egy 1TB vinyó, már csak a hd tartalmak miatt is. Egy minden külön konfig talán jobb lenne.
Én egy ilyen házban gondolkodtam: Lian Li, teljesen elvarázsolt de csak mini-itx.
Elfelejtettem írni, hogy a 4Gb memó az fontos lenne. Sokat nem tudok várni, mert amiről írok, holnap elviszik alólam. Hétvégén meg kell születni az új PC-nek, ami vagy 5 évig kihúzza.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék, mert tanácstalan vagyok.
Egy csendes, kis helyigényű gépet szeretnék, ami csendes viszi az 1080p filmeket lehet vele videót vágni, szerkeszteni és egy kis tuningot is elbír. Max.100K az elkölthető tétel, egér+bill. és monitor van. Esetleg valami mini-itx?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Cedrus #29201 üzenetére
A venti jobb ha memóriák felé néz, legalább onnan is elszív egy kis meleget, nekem is így van szerelve a TX2.
8nemesis8 : ha van hozzá kedved, akkor a rányomott pasztát, az ujjaddal, finoman oszlasd el a proci egész felületén egyenletesen, a sarkakat is befedve, a maradékot, ami a kezeden marad kend a hűtő aljára.
-
F.B.I.
veterán
Igen jobb az intel konfig, fogyasztás és a vidkari alapján de az alaplap gyenge láncszem, ráadásul tuning ellenes is ( valamennyit bír ). Az Intel 5XXX-es széria nagy szorzóval rendelkezik, ami egy jó alaplappal kiváló választás de húzottan már a kari lesz a hátráltató tényező.
Elgondolkodtató.
Aktív témák
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest