Hirdetés

Aktív témák

• killipoly

aktív tag

Sziasztok!
    130-150k-ig(ezt persze ne vegyetek vegleges limitnek,ha kicsuszik,belefer) szeretnek kolteni gamer PC-re,kernem ebben a segitsegeteket!
    A gep legfokepp jatekra lenne hasznalva,azon kivul csak altalanos felhasznalas
    PC alatt egy komplett gepet ertek,eger es monitor nelkul.
    1TB tarhely vagy ha minimalis raforditassal van ennel nagyobb kapacitasu winyo,akkor persze az is erdekel.Amit meg hozzatennek hogy best buy cuccok menjenek bele,nem erdekel pl haznal ha annyira nem design cucc mint "a masik" x forinttal tobbert.
    Viszont ha bizonyos termekek ugy gondoljatok hogy megerik az extra kiadast az extra garancia miatt,azt nem banom.(pl ha par ezerrel dragabban van egy xfx vga lifetime warrantyval etc)
    Lehetoleg legyen minel halkabb,tud zavarni a zaj,ha gep mellett alszom.
    Orulnek ha fel tudnatok vonaltatni par kulonbozo konfigpackot,mivel pl sokszor az ATI es az Nvidia oldalan is vannak jo vetelek egyarant etc..
    Koszonom szepen!
    Mindenkinek szep napot! :R
    Remelem ra tudtok nekem vagni valami tutko is configot kb egy eve nem kovetem rendesen az ujabb es ujabb hardvereket es most nincs idom ejszakakatolvasni ezekrol,mint ahogy ezt tettem az ez elotti gepem vasarlasanal :DD

Aktív témák