Hirdetés

Aktív témák

• baranyit

csendes tag

válasz kelzsoca #36798 üzenetére

Köszönöm a gyors választ! Igen, úgy tervezem, hogy kb 3-4 évig nem nagyon akarok a géphez nyúlni nagyobb értékben, még akkor se ha nyilvánvalóan egy AM3-as konfiguráció jobban fejleszthető lesz mint az i5-ös rendszer. Abban is igazad van, hogy van mit csiszolnom a tudásomon, nem követtem sokáig hogyan áll a hardver technológia.

A javaslatod valóban jónak tűnik, bár jelenleg még nagyon drága és manapság nem tudom honnan lehetne egy 5850-est beszerezni mert nem nagyon van kínálaton. A GeiL memória sincs az ipon termékei között bár az is durván drága egyelőre. Tudom, a minőségért fizetni kell, azonban azt olvastam valamelyik fórumon, hogy valakinek kék képernyős problémája volt egy i5 geiL kombinációval és memória csere kellett. Bár gondolom alaplapnak se mindegy hogy milyen mem van belenyomva. Igazából meglenne a pénzem a konfigra de gyanítom hogy januárban ugyanezt lényegesen olcsóbban meg lehet majd kapni. Hátha addig még piacra is dobnak pár újdonságot ami esetleg kicsit lenyomja az árakat.

Aktív témák