Aktív témák
-
Haas01
tag
GIGABYTE GA-EP45-DS3
egységár: 28.560 FtINTEL Core2 Quad Q6600 2.40GHz 775 BOX
egységár: 47.362 FtGEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT
egységár: 20.100 FtARCTIC COOLING Freezer 7 PRO
egységár: 4.440 FtSAPPHIRE HD4870 TOXIC FULL DDR5 512MB PCIE
egységár: 64.582 FtGIGABYTE Superb 460W
egységár: 10.152 FtÖsszesen: 175.195 Ft
De a helyedben várnék vele, ha ilyen árkategóriában akarsz gépet venni, mert könnyen lehet, hogy 1 hónap múlva ennyiért 20-30%-kal erősebb gépet kapsz. Mivel most vannak legmagasabban árak.
-
smoli
aktív tag
Szeretném a 3 éves Pentium 4-es gépemet, lecserélni egy újra, főleg videóvágásra-szerkesztésre (Corel, Adobe progikkal) és játékra használnám.
Jó lenne majd kicsit tuningolni is a gépet, de semmiképp nem extrém tuningban gondolkodom.
Tőletek, hozzáértőktől szeretnék tanácsot kérni, hogy miből mit érdemes venni (alaplap, proci, táp, memória, sőt videókari is kelleni fog a 6600GT helyett) az ár/teljesítmény arány szem előtt tartásával.
Mivel még sosem raktam össze gépet egyedül, azt is érdekelne, hogy egy átlaguser meg tud-e birkózni egy ilyen feladattal?
Keret 150-200K
Ja és ne AMD legyen.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
trémobil
tag
Hell!
kérdésem az lenne, hogy nem sok egy kicsit a phenom x3 8750-esnek a 40°C alapjáraton???még csak biosba tudtam nézni mert nincs rajta vindóóz.
vagy eltolhattam vmit összerakásnál?? -
jani00
tag
köszi!
Én a zalmanos verziót rendeltem gondoltam az név a hűtők piacán és csak 1ezressel volt több mint a passzív. -
jani00
tag
Srácok ezt a configot vettem mit szóltok? ennyire futotta :
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
GIGABYTE GA-EP45-DS3
GIGABYTE GZ-X2 Fekete 460W
GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE
INTEL Core2 Quad Q8200 2.33GHz 775 BOX
WD 640GB 7200rpm 16MB SATA2
Házhozszállítás: 2.000 Ft
Összesen fizetendő:
- Nettó: 135.760 Ft
- Bruttó: 162.912 Ft <=~30k adó valakinek el kell tartsa az éhezőketNEM VAGYOK GIGA FAN ez tényleg a véletlen műve volt
Az iPON nál, rendesek voltak felajánlottak egy bios frissítést ingyen! És ekkor döntöttem ,hogy náluk hagyom a pénzem+megbízhatóság+garanciafutár..
Véleményeket várok a dologgal kapcsolatban szerintem ilyen teljesítmény ár arányt máshogy nehéz lett volna kihozni. -
jani00
tag
Hali
Jó értjük mivan ,de szerintem érdemesebb lenne 5 hónapig nézelődni a piacon (olvass híreket, teszteket stb). 5 hónap alatt az árak a felére fognak csökkenni ,hacsak nem emelnek adókat meg kevesebbet gyártanak meg gazdasági válság... Szóval 5 hónap rengeteg idő, bármi megtörténhet.. Lehet neked már core i7 es géped lesz 70 ezerből hd4850 x2 vga val .De én a helyedben nem lennék így bezsongva azt a félévet még meg is kell csinálni ,hogy legyen ballagási pénzMellesleg kérlek ne használj trágár szavakat elég irritáló, eddig mindenki tudott normálisan kommunikálni.
-
Mach5
aktív tag
Hát én meg nem tudom milyen alaplapot vegyek mivel én sokat gépezek irtam elözöbe is h kb. menyit és most a ventillátorom elbaszodot bug a gép szoval lehet kicserélem ventillátort de gépet tuti fogok majd venni 5hnap mulva kb.
-
Steve-0
őstag
hi, ha nem most veszel gépet akkor tök felesleges ezen gondolkodni...
ASRocK lapokról nekem eddig más a véleményem, ha nincs tuning akkor bőven jók, persze ha van rá pénzt ne azt vegyél főleg ha később tuningolsz is, de ha vkinek van egy bizonyos kerete,és nem ért a tuninghoz, és kb.: 3-4 évig nem nyúl a géphez annak bőven jó
nekem igaz tuningot is bírta az ASRocK lapom 282 FSB-vel, de még alakul
az árát bőven megérte.
-
Mach5
aktív tag
én nekem radeon 4850 se fér bele
szoval szerintem fél év mulva vagyis kb. 5honap mulva nvidia 9800 gt 512mb-ot veszek
az is elég jo
-
Mach5
aktív tag
Ha ez igaz akkor ez gecire brutál vidikari szerintem!
ATi Radeon HD 4870
GPU kódneve: RV770
Gyártástechnológia: 55 nm (TSMC)
Tranzisztorok száma: 956 millió
GPU órajele: 750MHz
Shaderek száma: 800 stream processzor (160 komplex/640 egyszerű skalár stream processzor)
Textúrázók száma: 40
ROP-egységek száma: 16
Támogatott DirectX® verzió: 10.1
Támogatott OpenGL verzió: OpenGL 2.0
Matematikai számítás: 1200 GigaFlops (1,2 TerraFlops)
Memóriavezérlő: 256bit hub-vezérelt
Memória órajele: 1800 MHz (effektív 3600MHz)
Memória-sávszélesség: 115200 MB/s
Memória típusa: GDDR5
Memória mérete: 512 MB/1GB
HD-videó gyorsítás: Avivo HD (UVD 2.0)
Referenciahűtő: 2 slot-os
CrossFireX támogatás: Van -
Mach5
aktív tag
Amugy valaki 1fokkal bir irni jobbat nvidia geforce 9800 gt 512mb-nál?
-
Mach5
aktív tag
kem az az egy nagy baj van hogy amd-s procit szeretnék venni mivel én tuninghoz meg intelhez nem értek és amit küldtél az a alaplap nem támogatja a amd athlon 64 x2-t vagy lehet addigra majd amd phenom x3-at veszek
-
trémobil
tag
apropó alaplapok: mi a vélemény ezekről a JW-JW lapokról???nézegettem ipon-t és ott láttam ezeket...
-
Mach5
aktív tag
Jah bocs megint hülye fasz vagyok:@ teli van én commentjeimel és nincs is értelme annak hogy 15ezer alatt legyen alaplap mivel fél év mulva már más árak lesznek
Csak tipus kéne akkor!
-
Mach5
aktív tag
Akkor milyen alaplap kéne?
ami 15ezer alatt van olyat tudtok és ami megfelel?
-
Mach5
aktív tag
Hát én átlagba naponta gépezek olyan 2-3orát amikor van suli, de amikor nincs akkor kb. átlagba naponta őőő olyan 10-11et
De általába mostanság honlapokat nézegetek, meg filmeket szoktam, meg játszani!
-
Mach5
aktív tag
GIGABYTE GA-M52L-S3 Ez a alaplap jo lesz?Amugy léccives válaszoljatok arra is pl. alaplapba megvan adva hogy Memória foglalat 4 az tudom mi aszem az hogy 4db memóriát lehet beleteni és maximum memóriát is tudom mi pl. 16gb akkor max 16gbot lehet beleteni de ha pl. veszek 4x2gb ramot az is jo lessz?Vagy csak négy gb-ot lehet?Remélem értitek amit kérdezek
-
kem
addikt
Fél év múlva 70k-ból olyan gépet lehet majd összerakni,h besz@rsz
ASRockot kerüld ha heti 1óránál többet akarod használni a gépedet...szerk:
Nagyon ratyi a lapon minden. Szar kondik, lassú chipset, egyik irodában pl 2lapbol is kiszakadt az integrált VGA csatlakozója, pedig egyáltalán nem strapálták...Gigabíte az ajánlott most nagyon.
Itt egy vélemény egy hozzáértőtől, remélem nem bánja,h belinkelem.érdemes olvasgatni mindenfelé...
-
Mach5
aktív tag
Jo tudom csak már felvagyok pörögve az uj gépre
Ballagási pénzemet is beleteszem
és alaplap miért nem jo?
Kártya aszem belemegy,Proci is,DDR 2 8gb ram-ig megy az alaplap és 4slot.De te joban értesz ehez szoval várom a válaszod
-
szasanyi
félisten
A profi az túlzás... főleg annak ne higgy, aki ezt állítja magáról.
Szvsz erre fölösleges válaszolni, ha csak fél év múltán lesz aktuális, mert ami most jó vételnek tűnik addig...
Én nem ilyen alaplapot választanék játék gépbe, de mint mondtam akkor érdemes visszatérni erre ha aktuálissá válik a vásárlás.Trémobil:
-
Mach5
aktív tag
ugy jo ha kb. fél év mulva vesszek egy ilyen Alaplapot,Videokártyát,Ramot,Processort?
Alaplap:ASROCK ALiveXFIRE-ESATA2
Videokártyavidia Geforce 9800 gt 512mb
Processor:Amd athlon 64 x2 6000+,3ghz
Ramingmax DDR2 2048MB PC2-6400 800MHz
Keret az max 70ezer és probáltam kiválogatni megfelelöket!Csak kiváncsi vagyok hogy a profik mit gondolnak
-
szasanyi
félisten
válasz
trémobil #22661 üzenetére
No, az már jó lehet... akkor 1értelműen CoolerMaster Z600.
-
trémobil
tag
Tudnátok ajánlani vmi jó cpu hűtőt AM2+ hoz 5k körül?? (phenom x3 ra kéne, jól le kéne hűteni mert húzni akarom)
-
kem
addikt
válasz
South Velen #22655 üzenetére
Sűrűn olvasom ezt a topicot, és többen FSB WALL-ra hivatkozva ajánlanak P35-nél újabb cipsetet a Gigátol, pláne ha alapon is 333MHz-ről van szó.
P43-at meg annak szokták ajánlani aki magas FSB-vel tuningolni akar, de nem kell 2PCI-express 16x(P45).
-
szasanyi
félisten
válasz
South Velen #22655 üzenetére
...de a P35 ezerszer jobb tuningban, mint a P43.
Ezt így kijelenteni azért nem túlzás? És most nem egyedi példányokra gondolok, amik mindent überelnek, az mindenütt előfordul, csak elég ritkán.
-
Haas01
tag
válasz
bencesoldier #22651 üzenetére
Tökéletes hozzá a P35-t, de a RAM-ot feltétlen cseréld le, Kingmax 1066-ra.
-
lsc
nagyúr
válasz
bencesoldier #22651 üzenetére
Megy vele, de azok a ramok nem a legjobbak, elég rossz az időzítésük, még a kingmaxok is jobbak .
-
bencesoldier
tag
Na még egy kérdés: Ugye a Core2duo 8400 al és 2 x KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL7 versenyzökkel elboldogul majd a P35-DS3 vagy feltétlenül kell a P45-ös lap?
-
MmDorian
őstag
Csak elfog bírni egy Q8200-zal, ha a Wolfik mennek benne rendesen, amik ugyanúgy 1333FSB-sek, akkor ez is fog menni, de ha nem P35, akkor P45.
Sőt, inkább P45-DS3.
Szerintem megy benne többet is. Nem hiszem, hogy akármelyik Wolfi, vagy esetleg Q8xxx nem menne benne többet 3,6 Ghz-nél. Vagy, ha E8500, akkor 3,8nál. Mert ugye az utóbbi Wolfdale-nak 9,5ös szorzója van, a 8400nak pedig 9.
A Q8200-zat nem ismerem. -
Happy187
tag
Üdv mindenkinek (remélem nem kérdezek ide nem tartozó)! Meg tudja nekem valaki mondani hogy hol találom meg a laptopom kijelzőjének típusát (Glaretype vagy crystalbright, ilyesmire lennék kíváncsi)? Papírjai közt nézegettem, de nem találtam. Toshiba L20-100-am van. Tudom nem egy új darab, de a kijelzőjében tetszik, hogy egész nagy szögből is látszik. Most készülök venni egy MSI PR200X-081-et (http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9319) és szeretném megtudni, hogy tükröződik e (mint a glaretype). Előre is köszi a segítséget.
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
annyira nem tudok dönteni, hogy ide írok
Érdemes-e most megvenni ezeket:
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3L
Proci: Intel 2.5GHz Dual Core E5200 2MB dobozos
VGA: Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe
Memória: 2GB 1066MHz DDR2 RAM Geil Ultra Kit SPD:5 (2x1GB)
kb. 75ezer HUF,
vagy vegyek inkább XBox360-at, ha játszani szeretnék?
Mert a gépen sok mindent lehet csinálni, van amit ott jobb játszani, és "olcsóbban" be lehet játékokat szerezni..
Xboxnál olcsó a hardver, sok jó játék van rá, de drágák, ha olcsón akarom, akkor meg a gari veszik el.
És egy kérdés még: a fenti konfig az xboxhoz képest milyen teljesítményt nyújt játékokban? -
kem
addikt
válasz
jani00 #22634 üzenetére
Szia!
Én inkább EP43 DS3 lapot ajánlanám. A legfőbb szempont, hogy ha gond van, akkor nem kell 90napot vagy mennyit várni a garizásra mint a P35ös lapoknál. Ha csak 1VGA-t akarsz akkor nem kell EP45, elég az EP43.
Ram jó, én SuperTalent-et vennék, de annyira nem vagyok képben ddr2 témában...
Gigabyte táp és WD6400AAKS tökéletes választás mind2!!!ui: q8200-nak magas az FSB-je, ajánlott az EP43 legalább, főleg ha később tuning is lesz.
-
DRCrain
csendes tag
válasz
jani00 #22634 üzenetére
Üdv!
Az alaplapok közt annyi a különbség,hogy a ds3R-en kettővel több sata csatlakozó van,illetve támogatja a Raid-et.Ha nem akarod ezeket kihasználni,elég a sima ds3.
Mindazonáltal az újabb chipsettel szerelt ep45-ds3 alig drágább a P35-ös verziónál,ha megengedheted a pluszköltséget akkor azt is választhatnád.
Természetesen támogatják a ramot,de szvsz felesleges a drága ram,a plusz pénzt költhetnéd inkább erősebb Cpu-ra(vagy ugye alaplapra),többet nyernél a teljesítményen.Persze attól még ezek jó ramok,de játéknál többet ér a proci v vga.
Vgaból nem nagyon kell erősebb,táp,Hdd többi sztem ok.
A processzpr kérdésében annyit lehet mondani,hogy jelenleg még jobb egy erősebb 2magos processzor játékra,hogy mondjuk egy-két év múlva nem járnál-e jobban a 4magossal,azt nem lehet megmondani,de a tendenciákat figyelembe véve talán ez tűnik ésszerűbbnek.
És rában az E8400nagyon közel van a Q8200hoz.
i7es meg abszolút felesleges,főleg hogy nagyon drága még erre a típúsra váltani.
Summa summarum: a konfig jó,E8400 v Q8200-al.(de ahogy fps-eket néztem,alig marad el a négymagos a kétmagos mögött,szóval én azt választanám,mert később átbillenhet a mérleg az ő javára) -
szasanyi
félisten
Sztem bőven eléd 2x2GB Kingmax DDR2-800 HA picit jobb kell, esetleg tuningra kevés, akkor ue. 1066-os modulból. Új, bruttó ára előbbinek kb. 10k, utóbbinal kb. 11.5k. Azt nem tudom apróban van-e, de miért pont ez ne lenne.
Esetleg szebb, csilivili kell?Akkor: 4096MB GeIL Black Dragon DDR2-1066 KIT-re szavazok!
-
rii
nagyúr
sziasztok!
ASUS P5WD2 laphoz tudnátok lécci MEM-et ajánlani innen a PH! apróból?
jó lenne 2-4 giga.
Gondolom DDR2-es kell bele ... -
jani00
tag
halihó
srácok mit szóltok ehhez a confighoz /pill véglegesnek érzem többet nem akarok rá költeni és hosszú távra kellene főleg játékra:
Gigabyt GA-ep35-ds3vagy ds3R?
Intel core 2 quad q8200
Ati radeon hd4850 1GB gddr3
2*2GB OCZ ram (> OCZ2RPR800C44GK <)Támogatja az ep35 ös lap?(honlapon nem írja)
ház+táp egyben 15.000 :Gigabyte GZ-X2 Fekete ház + Superb 460W tápegység
HDD western digital 640gb (WD6400AAKS)sata2Persze majd idővel +hűtők nagyobb táp és tuning ,már 2 éve nem játszottam
Kérdés a "gyenge" quad mennyire lesz jövőre jobb mint egy "erősebb" 2 magos processzor főleg most amikor jönnek az i7 esek.
-
kem
addikt
válasz
South Velen #22625 üzenetére
Többet!
keress tesztet! -
kem
addikt
Szia!
Ilyen célra ennyi pénzből elég komoly konfigot össze lehet hozni.
Ha nem szeretnél játszani, akkor lehet,h Corei7 is szóba jöhet.Milyen programmal vágsz és milyen video-t? Azért kérdezem,h hány magot támogat, és szükséged lehet-e RAID-re.
Egyébként ha előtte felkészülsz akkor meg tudod oldani(összeválogatni+összerakni)
-
smoli
aktív tag
Na akkor még egyszer:
Szeretném a 3 éves Pentium 4-es gépemet, lecserélni egy újra, főleg videóvágásra-szerkesztésre és játékra használnám.
Jó lenne majd kicsit tuningolni is, de semmiképp nem extrém tuningban gondolkodom.
Tőletek, hozzáértőktől szeretnék tanácsot kérni, hogy miből mit érdemes venni (alaplap, proci, táp, memória, sőt videókari is kelleni fog a 6600GT helyett) az ár/teljesítmény arány szem előtt tartásával.
Mivel még sosem raktam össze gépet egyedül, azt is érdekelne, hogy egy átlaguser meg tud-e birkózni egy ilyen feladattal?
Keret 150-200K
-
Nyx89
aktív tag
[OFF]
Kérlek olvasd el az ELSŐ hozzászólást !!!!Mach5:
Érdekes dolog ez az internet nem ? Rengeteg helyen van kereső például a Google-be ha beírod a processzor típusát első pár találatban benne lesz a kérdésedre a válasz. Amúgy meg annyi gógyija csak van az embernek hogy a gyártó honlapján körülnéz...Másrészt az iponon van pár érdekes rész:GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések avagy másnéven FAQ - Frequently Asked Questions), Vásárlási Feltételek,Garancia Futár stb.
Harmadrészt a PH! fórumok között is lehet keresni: Ipon..
Remélem segíthettem és tanultál ebből valamit ... !
Kérlek ne OFF-old(Témához NEM illő hozzászólás.) tele a topikot ![/OFF]
(#22626) bencesoldier: Corsair HX520, CoolerMaster RealPower M520.
-
bencesoldier
tag
válasz
South Velen #22625 üzenetére
Rendben meggyöztetek
Bár egy jó kis moduláris tápnak ennyiért azért örültem volna.. dehátnem teljesülhet minden
-
South Velen
addikt
válasz
bencesoldier #22620 üzenetére
Többet bír az a 450-es Corsair, mint a 630-as HKC.
-
luymister
csendes tag
Lap: gigabyte p31-ds3l kb 15k
Proc: Intel E5200 kb 20k
Mem: Geil ultra 4Gb 14k(kell-->logout címlapos írás tomboy jóvoltából)
Vid.: Sapphire HD4830 512mb kb35
Ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 8k
Táp: Gigabyte 460W 10kKérlek mondjatok egy másik vidkarit, nekem nagyon nem tetszik és 9600GT-nél is gyengébb a mem órajele,és ipon-nál 35 máshol meg 28körül kapható, nem akarok most legalább fél évig költeni majd a gépre és szeretném ha addig jó is lenne mindenre
légyszike -
válasz
bencesoldier #22620 üzenetére
Igen, simán.
Nézd meg EZT! Egy QX9650 mellett sem fogyasztott többet 264 W-nál a rendszer. Tehát, ebből nem lehet gond. Jó táp a Corsair vx450.
-
bencesoldier
tag
válasz
South Velen #22617 üzenetére
Köszönet
De a táppalgondban vagyok..az a 450-es bírni fogja a 4870et és a többi versenyzöt? -
smoli
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a 3 éves Pentium 4-es gépemet, lecserélni egy újra, főleg videóvágásra és játékokra használnám.
Jó lenne majd kicsit húzni is, de semmiképp nem extrém tuningban gondolkodom.
-
válasz
South Velen #22617 üzenetére
Vagy esetleg Geil Black Dragon 4096MB 1066Mhz CL5. Az egy kicsit minőségibb.
Lap helyett, ha nem kell feltétel a CF, meg a PCI-E 2.0, és könnyű tuningot akarsz, akkor P35-DS3 is elég lenne. Itt tudnál egy kicsit faragni.
-
South Velen
addikt
válasz
bencesoldier #22616 üzenetére
Az általad írt RAM 2x2GB, nem rossz, de szerintem feleslegesen drága, 11k-ért Kingmax 2x2GB 1066-os és kész. 2x2GB jobban bírja a tuningot, ha ez számít.
Táp! Na ez felejtős. Helyette kicsit drágábban egy sokkal megbízhatóbb és legalább olyan erős alternatíva, Corsair VX450.
HDD: Ha Samsungot vennél, akkor 640-est.
Többi rendven van.
-
bencesoldier
tag
Erre esetleg észrevétele valakinek? Legföképpen ram ügyben kéne, hogy megéri-e, vagy jó-e, és ha nem milyet!
-
szasanyi
félisten
válasz
luymister #22611 üzenetére
Én az Intelt választanám, mivel hűvösebb és kevesebbet fogyaszt (CPU 65W), de ezzel. Megint csak: ár/érték arány. Persze az ízlések nem egyformák...
Arról nem is beszélve, hogy a lap+CPU jó kis tuning páros, úgy már kicsit sem ellenfél az X2 6000+ még a 125W-os fogyasztása ellenére sem. -
luymister
csendes tag
-
Steve-0
őstag
válasz
luymister #22601 üzenetére
LAP: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ~ 16e (csak 2 db memória slot, azaz több már nem rakható bele)
vagy GIGABYTE GA-MA770-DS3 ~ 18,5e (tuningpotenciál)
vagy GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ~ 20e (tuningpotenciál, multimédia, int. vga)
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 BOX ~ 18,5e
RAM: GEIL Value 4096Mb DDR2 800Mhz CL5 KIT ~ 12e
vagy GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT ~ 13,5e
VGA: MSI R4830-T2D512-OC PCIE ~ 32e
HDD: -
ODD: PIONEER DVR-116D OEM Fekete ~ 6e
HÁZ+TÁP: GIGABYTE GZ-X2 +Fekete 460W ~ 14emax. ~104e
-
luymister
csendes tag
Ezek vannak
Intel:
Lap: gigabyte p31-ds3l kb 15k
Proc: Intel E5200 kb 20k
Mem: Geil ultra 4Gb 14k(kell-->logout címlapos írás tomboy jóvoltából)
Vid.: Sapphire HD4830 512mb kb35
Ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 8k
Táp: Gigabyte 460W 10kAMD:
GIGABYTE GA-M56S-S3
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 BOX
GIGABYTE Superb 460W
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
SAMSUNG SH-S223F/BEBE FeketeMelyiket ajánljátok? ill AMD-sbe esetleg valami változtatás?
-
Mach5
aktív tag
www.ipon.hu-n a procesornál amd-nél nincs kint hogy magonként hány ghz.
-
Mach5
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogyha www.ipon.hu-rol rendelek és megvan már pl. alaplap vidikari ram proci ott és megrendelem és kihozzák akkor még kell fizetni a kihozásáért?És ha igen akkor meg mennyit?Tudom hogy azt fogjátok mondani hogy olvasam el de rövid választ szeretnék
-
Teaway
veterán
válasz
bencesoldier #22602 üzenetére
"És hogy lenne ajobb? 4 x 1024 vagy 2 x 2048?"
Az utóbbi.
-
nagyitomi
tag
sziasztok
játékra és netre kellene egy gép lassan,jó ez nekem?:
Alaplap GIGABYTE GA-EP31-DS3L 1 db 15.360 Ft
Processzor INTEL Dual Core E5200 2.53GHz 775 BOX 1 db 19.380 Ft
Memória GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 1 db 8.388 Ft
Videókártya GAINWARD 9689-BLISS HD4670 512MB DDR3 PCIE 1 db 20.388 Ft
Merevlemez WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2 1 db 13.667 Ft
Optikai egység PIONEER DVR-215D 1 db 6.240 Ft
Ház COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 1 db 8.495 Ft
Táp GIGABYTE Superb 460W 1 db 10.152 Ft -
bencesoldier
tag
Sziasztok! Gépvásárlás elött állok. Mit szólnátok ehhez?
Alaplap:GA-P45-DS3 30k
Proci:Mindenki által sokat emlegetett Core2Duo 8400 (41k) hűtö: CM hyper TX2 (5k)
VGA:Sapphire HD 4870 512DDR5 (58-59k)
Ram:2 x OCZ 2048Mb DDR2 1066Mhz Reaper KIT (20k) Jah és ez KIT, szóval 2x 1024 vagy egyben? És hogy lenne ajobb? 4 x 1024 vagy 2 x 2048?
Táp:HKC USP-7630 15k
Ház: Aerocool hi-tech 7 pro 18k
Plusz egy 750 vagy 500Gigás vinyó 17-18k körül, és még hozzá egy Samsung 2243BW 45k ért..
Szóval így 245-250 körül lenne.. Esetleg valami észrevétel, hogy teljesen baromság amit írtam?
-
luymister
csendes tag
válasz
trémobil #22600 üzenetére
Remek minden iponról van pontosan amiket írtatok, de a videókari helyett valami mást tudnátok ajánlani ilyen árban?
ja és játszani 1024×768 on szoktam nekem az bőven elég, csak a többi elem legyen felhúzva ameddig bírja !
am... a tuninghoz én se értek
szerk 2.: AMD-ből 105ezerből milyen gépet tudnátok összehozni azt is írjátok le és hogy akkor már a kettő közül melyiket ajánljátok
ezer hálám, nagyon köszi a segítségeket előre is!
Aktív témák
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest