- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
heartdown
csendes újonc
Sziasztok!
Fényképezőgépet szeretnék venni. Eddig nem volt még komolyabb gépem, telefonnal és digitálissal fotóztam. Elsősorban az lenne a célom, hogy megtanuljak fotózni tehát nem egy több száz ezer forintos gépet akarok venni elsőre viszont a DSLR-t szeretném megpróbálni. Mivel nem értek hozzá és ismerősöm sincs ezért újonnan venni. Amire biztosan használnám az családi eseményeken fotózás, nyaralás, illetve kutatásom során használnám növények fotózására, nem makróra elsősorban. 130-150 ezret szeretnék rászánni, mit gondoltok ebből lehet jó kezdő gépet venni? Van egy Iphone 11 pro max-om, érdemes egyáltalán emellé gépet venni?
Nem tudom, hogy extra-e és belefér-e de előfordul, hogy esőben kell terepre mennem ezért ha bírná kicsit a vizet az nem ártana. Utánanéztem néhány paraméternek és kezdésnek egy CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III kombót néztem ki. Jelenleg a Médiában 130 körül kapható. Szívesen fogadok jótanácsokat, javaslatokat.
Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest