Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Hellóóó!
Lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni.
Van egy androidos telóm (sony x8), és most ment tönkre az alap fülese. Itthon találtam egy HTC fülest, aminek jónak tűnik a hangzása. Tűnne. Ha jó lenne.
Az a helyzet, hogy van rajta egy gomb, azt hittem, hogy mikrofon vagy ilyesmi. De, amikor elindítok egy zenét, akkor nagyon rossz minőségű, illetve teljesen visszhangos a zene. Viszont ha megnyomom azt a gombot, teljesen jó lesz. Mitől lehet, lehet-e valahogy javítani, vagy csak szereléssel? -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Már régóta van egy kis 2000FT-os noname fülesem. Az a baj, hogy néha elkezd hülyén hallatni a hangokat. Tehát pl. egy videóban a beszéd egyszerűen nem hallatszik, csak a hangeffektek, de azok is torzítva. Eddig az volt a megoldás, hogy a windows "hangszóró tulajdonságainál" bepipáltam a "Minden emelés tiltását". De most nem akar működni. A jack kimenetre egy elosztóval van kötve egy 5.1, és ez a füles (2.0). Elosztó nélkül sem jó. Viszont a hangszórókból tökéletesen hallatszik. Valaki, valami megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest