- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
petata
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33613 üzenetére
Igen, belefér. Ezt fogom hallgatni (+ az 5.1-es hangrendszert
) (valószínűleg) éveken keresztül. Ezért inkább rááldozok egy kis pluszt
-
guppy
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33406 üzenetére
Ez nekem új h a 60as jobb lenne, biztos azért olcsóbb, diagram alapján meg nem nagyon hasonlítgass, sok mindenre nem jó, csak arra h megtippeld melyiknek van több mélye, és hol van durva kiemelése. Mondjuk egy gradot mindenképp érdemes meghallgatni mielőtt megvennéd, ez is eléggé megosztja az embereket.
contaxg - te az én fejesemből is hiányoltad a mélyeket
-
contaxg
veterán
válasz
SUPERBIKEMEN #33406 üzenetére
Ma hallgattam SR60-t ha jól tévedek (de az is lehet, hogy 80-as volt) és szegénynek nem volt sok basszusa.
Guppy fejese is hasonlóan szólt (szerintem) nálam a DAC-omról.
Bodz
Azért azt tedd hozzá, hogy a Te ízlésed nem "átlagos" a zenék terén.
Szerintem egy átlag zenehallgatónak inkább bejön egy T1 vagy DT880 mint egy DT990. -
guppy
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33398 üzenetére
nekem nem tetszett (bár 600 ohmos volt), de részemről ha rock(persze itt a zúzósabb pörgősebbre gondolok), akkor Grado
én a helyedben a shure sr440-el próbálkoznék(meghallgatni mindenképp) - azt azért érdemes figyelembe venni a véleményemet illetően h a Grado elég régóta megvan és eléggé megkedveltem a karakterét.
(#33402) - én az Sr225 ről beszélek, a 80asnak olvasottak alapján még agresszívebb a karaktere
-
contaxg
veterán
válasz
SUPERBIKEMEN #33221 üzenetére
Biztos, hogy olcsóbb??
-
SUPERBIKEMEN
csendes tag
válasz
SUPERBIKEMEN #33178 üzenetére
Esetleg nekem még egy :Sennheiser HD 25-1-II-jöhet szóba. Eröl mik a vélemények és a leg fontosabb ennek is elég e egy ipod ?
-
Bodz
nagyúr
válasz
SUPERBIKEMEN #33176 üzenetére
Létezik. Igaz nemrég leálltak a gyártásával, de gondolom még beszerezhető. Vagy keresd meg priviben contaxg-t, lehet tud segíteni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
SUPERBIKEMEN #33174 üzenetére
Két külön dologról beszéltek. A körülvesz a tér fejhallgatós jelenség, a mérete (szélesség, mélység, távolságtartás) és a formája erősen szór, de egyik sem olyan, mintha hangfalat hallgatnál, aminél mindkét füled hallja mindkét oldalt. Erre jó a crossfeed. A HD800-nak nagyon jó tere van szerintem, de az is "csak" fejhallgató, mondjuk abból egy piszok jó darab. Na ilyen tereket zárttal nem tudom, hogy meg lehet-e valósítani, szerintem nem. Kicsit visszaemlékezve szélességben inkább az AD900 környéke vagy még annál is nagyobb talán, mélységben van az AD700 igazi ereje, ebből a szempontból még nem hallottam nagyobb térrel rendelkező fejhallgatót (tegnap kérdezted, visszacsatoltam).
Még valami a HD800-hoz: nagyon el tudnék hozzá képzelni egy kis meleg színezést középen. Talán a HD700 ebből a szempontból is átmenet lesz a 6XX és a 800 között.
Még valami a térhez: én fejhallgatótól nem szeretnék 1:1-ben hangfalas teret, személy szerint pont az intimitása, részletessége és közvetlensége miatt hallgatok elsősorban fejhallgatót és nem hangfalat. A K601 nagyon hangfalközeli módon szólt, és pont ez volt vele a legnagyobb bajom, holott sokaknak ez egy nagyon nagy plusz pont. Szerintem a megítélésnél mindig oda kell tenni a preferenciát is, mert mindenkinek más tetszik.
-
Deadzone41
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33126 üzenetére
szerintem majdnem minden fejhallgatóval körül vesz a zene, legalább is amiket eddig hallottam k1k lehet kivétel
. ha crossfeedet használ az ember akkor lesz színpadiasabb, hangfalhoz közelibb. binaural felvételeknél természetesen ez nem érvényes
-
Dave™
nagyúr
válasz
Méretben összességében szerintem simán összemérhető, a HD800 ahogyan mondták viszont sokkal pontosabb lesz, mélységben azonban az AD700 többet tud, köszönhetően a csalásnak. Nem minden számmal jön ki a teljes tudása, ha jól van keverve és "többrétegű" a zene, akkor viszont nagyon domborít.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Elvileg "csalósabb" és kevésbé pontos.
Nagyon rövid ideig hallottam AD700-at, és nem is volt alkalmam a HD800-al összehasonlítani, ezért írom, hogy elvileg...
szerk.:
Hogy melyiknek van nagyobb tere, viszont meg nem mondom. -
Dave™
nagyúr
válasz
SUPERBIKEMEN #33040 üzenetére
Ha bekapod a jack dugót és úgy énekelsz, még az is meghajtja. Tehát igen. Én sokszor hallgatom közvetlen telefonról itthon, amikor nincs kedvem bekapcsolni a laptopot. Imádom, bár van, ahol hiányérzet van az AD900 után (zenefüggő).
Azt még fontos kiemelni, hogy a mély egyikben sincs eleresztve. Van, érezni, de mivel gyorsak és nincs kiemelve, plusz még légiesek is ezért nincs erőteljes bumm. Aki a dübörgő basszust szereti mindkettőt kerülje. Akusztikussal viszont pl. barbárság is lenne a kiemelt mély szerintem, az az igazi hazai pálya mindkettőnek.
-
dudika10
veterán
válasz
SUPERBIKEMEN #33026 üzenetére
" Sennheiser HD 598-ot javasolom"
Szerintem jobban tennéd, ha nem tennéd.
-
válasz
SUPERBIKEMEN #33002 üzenetére
Nálam éppen akad egy szabad, szinte új Porta Pro.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SUPERBIKEMEN #32998 üzenetére
iPod + valami kis Fiio erősítő + 32 ohmos DT 770. Ez így simán működhet.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SUPERBIKEMEN #32795 üzenetére
Beyer DT 770.
-
baluka26
veterán
válasz
Olcsón ronda: Beyer DT235
Drágán mindn igényt kielégítő: Senn HD25. -
contaxg
veterán
válasz
Szép is legyen??
De komolyan! Milyen esztétikai elvárásaid vannak?
Azért utcán ez sem mindegy...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Futás, futópályák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Yettel topik
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vallás
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest