Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Megvan az Audio Wild másfél hete, és bebizonyosodott, hogy ez nekem nagyon kényelmetlen. Előfordulhat, hogy itthon még próbálgatom egy ideig, de publikusan nem viselném, ahhoz túl "különleges" a külleme... Viszont buszozáshoz is szükségem lenne egy fejesre.
20k-ig kellene hasonló hangzással megáldott fejes. Kitételek:
1. minél kényelmesebb!
2. minimum ilyen erejű mély (nekem teljesen megfelel a wild hangminősége, és szükségem van a basszusára, csak elektronikus zenét hallgatok, pop, hip-hop és egyéb divat zenék is kizárva)
3. visszafogottabb külső, utcára is alkalmas
4. természetesen zárt (buszozáshoz)
5. viszonylag masszív legyen, jó anyagminőséggel, mivel könnyen érhetik sérülések az utazás során... cserélhető kábel jó lenne, ha belefér a keretbe ilyesmi
6. az első kitétel miatt gondolom fület körbeölelő típus a szerencsés választásEddig az AKG K512 MKII és a Sennheiser HD 419 tűnik megfelelőnek, de ebben abszolút nem vagyok biztos. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a kényelem a legfontosabb!
Gondolkoztam az XB-500-ason, de beláttam, hogy a mérete miatt majd csak itthonra fog kelleni (nagyobb fejem lenne vele, mint E.T-nek, buszon fel nem venném), ha az Audio Wild tényleg nem válik be
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest