Hirdetés

Aktív témák

• Zinho

aktív tag

válasz dudika10 #12020 üzenetére

Igen, de várjcsak, kicsit mellébeszélünk. Nincsen messze egymástól a két vélemény :)

Én arra gondoltam hogy spec. mostani esetben jobb egy drágább hangkártya + AKG K242, mint egy integrált + fej.erősítő + AKG K242. Sőt, tovább konkretizálva a dolgokat, legyen szó egy Audiotrak HD2-ről 14e ft-ért. Minimum ugyanennyibe kerülne egy fejhallgató erősítő, de inkább többe!
    A külön erre kitalált eszköz pedig nem fog csodát művelni egy (relative) rossz minőségű jellel! Nem külön-külön kell nézni a komponenseket, hanem együtt, egy láncban. Ott pedig a leggyengébb lesz a meghatározó.
    Az ár/érték arány persze megint más dolog. Az ingyenes onboard-nak nyilván jobb lesz az ár/érték aránya mint egy akármilyen külön megvásárolt kártyának. :)
    És végül természetesen ne a Polkaudio vagy bármi más rovására menjen az Audiotrak, de ha jobban belegondolsz, akkor az nem két fillérbe fog kerülni, ahhoz képest pedig a 14e ft-os hangkártya... ami komoly minőségbeli javulást hozna... na érted mire akarok kilyukadni. :)

OFFOFF: holnap folytathatjuk, nekem most mennem kell :P :P

Aktív témák