- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Mindegy mit fog tudni a Falcon Shores, biztosan eladható termék lesz
- ASUS ROG alaplapok Intel Z890 vezérlőhíddal
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- RGB-s derengésbe burkolózó GameMax tápok jöttek 12V-2x6 csatolóval
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Dilikutya #12 üzenetére
Ja, de egy másik profit/high skillert már nem valószínű, mert az első gyors fordulás után az eget bámulva lövődik miszlikekre.
Nem csak krumplik vannak online.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
1.) A régi logós Steel padok még egy más minőségi szintet képviseltek, mint a maiak.
2) Ezt sokszor hallottam már, és 10-ből 11-szer egy szanaszét kopott cucc volt patikának nevezve.Az értelmes kínálat alját képviseli manapság, és némi használat után sárpadnak csúfolják, nem véletlenül.
"9e forint meg mi a mai vilagban?"
Az a pénz, amit nem QcK-ra költök.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Artisan gyorstalpaló. Csak neked. : >
Részemről XSOFT 4 lyfe.
"Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony."
Meg szanaszét van kopva. Csak nem kicsit.
---------------------------------------------------
(#48).LnB: Nem akarlak elkeseríteni, de ami a képen van, az eléggé yikes.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
Ősrégi player, többszörös magyar válogatott, HoQ TDM ligában együtt nyomtunk pár szezont a Pandaemoniumban.
Jól megfertőztem a hópihe lelkecskéjét a jó beviteli eszközökkel. A Tesoro Gram Spectrum + Logi G403 + ha jól rémlik, QcK-tól több lépcsőben szépen eljutottunk az Akko MOD007B HE + kikönnyített DA v3/Pwnage StormBreaker Max CF + Artisan Zero SOFT kombóig. Muhaha.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Én is nagyságrendekkel kevesebbet játszom már, mint néhány éve. Egyszerűen elpazarolt időnek érzem és nem köt le, a kompetitív QL elvárásai vagy feszkója sem hiányzik, épp elég dolog rágja a lelkemet anélkül is. Persze helyette máshogy pazarlom az időt.
Ha valamivel puffmákolok, akkor az 99,9 százalékban klasszik Doom UV-n, DSDA-Doom alól ofc. Speedrun, slaughter, ilyesmi, szóval azért nem volt teljes elkazuárosodás.
Kéne mán egy jó kis LAN.
Ugyan-ugyan, a zsír beviteli eszközökhöz nem köll hárdkór géymernek lenni. Ha megkívántad és nem kenyérre kell, akkor szerintem yolo.
-----------------------------------------------------------------------
(#63) Woodcutt3R: Igyekszem.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Szerintem egy XSOFT keménységű Artisan Zero vagy Hien, ha szereted a textúrázottabb felületeket, tetszene. Mondjuk M-es méretben, mert feltételezem, valójában nem kell nagyobb. Zeróból nyugodtan lehet a Classicot venni, mert a széle nem hajlamos a rojtosodásra. Nálam fél év aktív használat után úgy néznek ki a peremei, mint új korában.
Általában ezt a kettőt szokás ajánlani "kezdőknek" (akiknek még nem volt Artisanjuk). Mindenesetre a #49-ben olvashatsz róluk egy picit bővebben. Az a márka, amiből igazából bármelyiket mainelném, mindnek van valami szexepilje.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
"Ha meg a billentyűzetet is ráteszem, akkor minek ekkora egérpad, aminek csak a 30%-át használom egerezésre?"
Vannak, akik szeretik, ha kicsit ki van párnázva az íróasztaluk. Mondjuk ez a része szerintem sem rossz, de ha dohányzol a gép előtt, akkor nem a legszerencsésebb (hamu, parázs).
Illetve van még egy haszna; elnyeli a fa-/üveg-/bármiegyéb asztalfelület rezgéseit, mikor gépelsz, ergo pozitív hatással van a rajta lévő billentyűzet hangjára (kevésbé lesz üreges).
Egyébként én sem szeretem a deskpadokat, inkább a Keebmat (kifejezetten a billencs alá való cucc, bár a Premium Felt Editionjéből <3 van 700 x 300 mm-es változat) + külön egérpad híve vagyok.
Ha meg valakinek mindenképp deskpad kell, akkor olcsóbbért a PureTrak megoldásait tudom ajánlani (gyakorlatilag bármelyiket, azt kell venni, ami tetszik méretre/színre/mintára), esetleg durvább anyagból az Endgame Gear Corduráját, illetve a felsőkategóriából a Lethal Gaming Gear Pro szériás (poiluretán habszivacs az alapja, nem sima gumi, szóval garantáltan nem fog elmozdulni 1 mm-t sem a SOFT vagy XSOFT keménység – a MID már kevésbé ragaszkodó) modelljeit, de az elég zsebbenyúlós. Meg az a hír járja, hogy hamarosan az Artisannak is lesznek ekkora padjai.[ Szerkesztve ]
-
Jók. Általában már halkabbak, mint az Icemat, persze melyik-hogy. Kontrollos típusok is akadnak. Most élik a reneszánszukat, sok gyártónak van már, köszönhetően a SkyPAD-nak (most már Wallhack, lol).
Itt üvegből egy Icemat 2.0 és egy SkyPAD 2.0 van. Az utóbbi kb. Artisan Shidenkai sebesség, van stopping power, enyhén textúrázott felület, és jóval halkabb a tükörsima Icematnél. Az viszont funabb, csak a hangja eh.Talpból csak vaskos virgin grade PTFE vagy UHMW-PE.
--------------------------------------------------------
(#73) Dilikutya: "114€, még viccnek is rossz."
Egyszeri beruházás (meg létezik picit olcsóbb/apró is). Ha nem pusztítod direktben, 20 év múlva is pont ugyanolyan lesz, mint vadonat új korában.
A hidegre sleeve, csuklótámasz vagy csak odateszel négybehajtva egy mikroszálas törlőkendőt, oszt jó napot.
[ Szerkesztve ]
-
Milyen színű Icemat?
---------------------------------------------------
(#3)Hendil: Négyet egyébként megtartottam azért (csak kettő L-est). : > Sajna az XTR gumitalpai már egyáltalán nem tapadnak, pedig új az is. A sok év raktár. Mondjuk a kétoldalú ragasztószalag megoldja, és nem is visszafordíthatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Jaúvan. Majd lőj egy képet és küldd el privibe, mert lehet, hogy érdekel.
-
Kár, mert pont egy kisebb méretű, zöld üvegpadot keresek az egyik Q8 buildhez.
-
-
Azért zöldségeket légyszi' ne terjesszünk ilyen magabiztosan!
A jó 30 000-eseknek nem ugyanolyan anyaga/szövése van, és gumi helyett poliuretán habszivacs (ami a legnagyobb árnövelő faktor, de szerintem az értelmes cuccok között ez manapság már sztenderd) az alapjuk (LGG Pro széria). Azok felület, varrás és alap tekintetében Artisan minőség deskpad méretben, amihez a földrajzos best buynak garantáltan nem sok köze van.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Asztalos klub
- Értékesebbé válhat az NVIDIA, mint az Apple
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jogász topic
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen