Hirdetés
-
A OnePlus 13 is mágneses kiegészítőkkel várható
ma Az Oppo Find X8 kiszivárgott termékismertetője is árulkodott, most a OnePlus ügyfélszolgálata szólta el magát.
-
Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
ph A Sony és a Microsoft kevésbé érzékeny ezekre a szoftverekre, aminek megvan a maga oka.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Hogy a cikkhez is hozzászóljunk, engem pár dolog nagyon zavar.
Ugyanaz a kép, szöveg 3x egy cikkben, minden oldalon még egyszer leírva. Ezt már láttam/olvastam 1 perce is...
Inkább kellett volna egy padokat felsoroló, bemutató oldal, 1x leírva. Aztán hogy melyik játékhoz melyiket használják legtöbben statisztika, grafikonnal.
És egy tájékoztató ár is elfért volna (esetleg beszerzési linkkel), mert azért ez is számít.
Ja és a cikk végére valami sorrend, ajánlás, hogy akkor mégis melyik egérpadot vegyük? Melyik a cikkíró szerint a best buy?A 950 x 290 mm-es egérpadnak (ezzel nem nagyon kell, hogy bárkinek is problémája legyen) nem én vagyok a célközönsége, ennyi hely nincs az asztalomon. Meg értelmét sem látom, nincs akkora karom hogy átérje, és a billentyűzetet is elérjem még mellette. Ha meg a billentyűzetet is ráteszem, akkor minek ekkora egérpad, aminek csak a 30%-át használom egerezésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintőképernyős Lenovo Yoga 530 kihajtható laptop
- Lenovo LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen1 Ryzen 5 4650U PRO 16GB ram 1TB SSD 95% AKKU
- iPhone 11 Red 64Gb + ajándék 5db Prémium tok
- TUF F17 FX707ZE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen