- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urak, tudna nekem segíteni valaki Logi G700 ügyben priviben? Kérlek írjon rám aki ilyen egerentyűt hazsnál, és érti a beállításokat. Köszi!
-
válasz
nyunyu #20364 üzenetére
Köszi
Akkor ezek szerint nem nyúlok nagyon mellé sem a G700-al, sem az MX Performance-al. Talán a G-s jobb választás lenne a programozható gombok miatt.
Amikre most használnám: Crysis 3, Dead Space 3, néha egy kis Stalker. Multit semmiben nem tolok.
MX Rev-el is elég jól boldogulok a DS 3-ban. -
Srácok elkélne egy kis segítség.
Egér vásárlás előtt állok, és most újítanék a gamer világ felé.
Eddig már lassan 6-7 éve egy Logi MX Revolution-t koptatok, azaz koptatnék, mert nálam nem kopik a logo, nagyon vigyázok rá.
Szóval vettem mellé egy Logi K800 billentyűt, tudom nem speciálisan játékra való, de elvagyok vele.
Viszont az egerentyűm cserélném. Elsődlegesen azon az irányon indultam el, hogy Unifying vevőegységes legyen, mert így 1 vevőegységgel tudnám az egeret és a billentyűt kezelni. Ez irányban csak az MX Performance jöhetne szóba ahogy a gyári oldalt nézegetem.
A G700-al is szemezgetek. Kényelmi szempontból tetszik a logi megoldása, hogy vezetékkel és vezeték nélküli is használható mind a két beviteli eszköz, és a másik Uni vevőegységgel esetlegesen a laptopommal is tudnám használni a cuccokat.
Na mindegy, hangosan gondolkodom.Ti mit ajánlanátok játékos egerek közül ami vezetékkel és anélkül is használható lenne?
Gépezésem 60-70%-át netezéssel, munkával töltöm, ekkor nagyon jó a vezeték nélküli működés számomra. Az MX Revvel sem volt bajom nagyon a játékoknál, nem Hard Lanparty-s vagyok, abból kinőttem.Ti mit javasolnátok?
-
Sziasztok!
Tudom nem ide való, de mint egérprofik segíthetnétek egy kicsit.
Van egy kb 5 éves MX Revolution egerem. Imádom, de az akksija már nem a régi. Ebay-ről rendelnék egyet, viszont az akksi cseréhez a talpakat le kell szedni (alattuk a ház scavarja).
A talpak leszedés után visszaragaszthatók (még sosem cseréltem nem tudom...)? Vagy akkor már azt is érdemes lenne ebayes cumóra lecserélni, azaz rendeljek abból is újakat? -
válasz
iamthesonar #15130 üzenetére
Szuper, köszi, akkor megüzletelem a padot, körbenézek még itthon is a csúszkák miatt, ha más nem marad ebay. Ráérek megvárni, még nem kopott el
.
-
Szevasztok Mesterek!
Segítenétek 2 kérdésben:
1. Steelseries QCK Mass Pro-t vennék a Logitech MX Revolution egeremnek. Megfelel hozzá?
2. Az MX Revolution-hez talpra lenne szükségem, megbízható szerintetek az ebay-es ajánlat és kínálat? Vagy tudtok jobb helyet?Válaszotok előre is köszönöm!
-
[oWn]f4te: (vagy más
)
Az Mx518-hoz jó a SteelSeries QCK Mass pad?
-
Na én is megkérdezem. Milyen egeret válasszak?
Logi MX Revolution-om van, de játékokhoz valóban nem elég jó, így valami vezetékest vennék mellé.
Szóval ki mit javasol? G9x, nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest